Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi Metaloglobus şi-a ales antrenorul pentru stagiunea viitoare! Un fost membru al staff-ului lui Reghecampf preia echipa de liga a doua

Şi Metaloglobus şi-a ales antrenorul pentru stagiunea viitoare! Un fost membru al staff-ului lui Reghecampf preia echipa de liga a doua

Liga 2

Comentarii

Metaloglobus Bucureşti l-a ales pentru funcţia de antrenor principal pe Gabriel Manu.

Gabriel Manu este noul antrenor al echipei Metaloglobus Bucureşti. Antrenorul a fost membru al staff-ului lui Laurenţiu Reghecampf în perioada Al Wahda.

Noul antrenor de la Metaloglobus este antrenor formator în cadrul Şcolii Federale de Antrenori şi foarte multă lume din fotbalul românesc vorbeşte la superlativ despre el.

”Vreau să-ţi spun, în primul rând, că-ţi mulţumesc enorm pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine, pentru sfaturile pe care mi le-ai dat. Vreau să-ţi spun că eşti un antrenor foarte bun, un om care vede fotbalul foarte bine. Sunt sigur că momentele petrecute alături de mine te vor ajuta, pentru că am câştigat trei trofee, am şi avut momente mai puţin bune, momente din care tu probabil că ai învăţat foarte multe” mărturisea Laurenţiu Reghecampf, în momentul în care Manu a decis că vrea să devină antrenor principal. 

Afla mai multe despre: gabriel manumetaloglobus 

viewscnt
Articole similare