Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi Suedia refuză să joace cu Rusia la baraj pentru Cupa Mondială!

Şi Suedia refuză să joace cu Rusia la baraj pentru Cupa Mondială!
Comentarii

La fel ca Polonia, şi Suedia refuză să joace împotriva Rusiei la baraj pentru Cupa Mondială de fotbal, ca urmare a invadării Ucrainei de către ruşi, relatează L'Equipe

Federaţia suedeză a anunţar că naţionala nu va juca un eventual meci eliminatoriu cu Rusia, indiferent de locul unde s-ar disputa confruntarea.

În urmă cu câteva ore, şi federaţia poloneză anunţa că nu intenţionează să joace meciul de baraj contra Rusiei.

Federaţiile celor trei ţări susceptibile de a merge în Rusia la sfârşitul lunii martie în timpul play-off-urilor Cupei Mondiale, Polonia, Suedia şi Cehia, au solicitat în comun, într-un comunicat de presă publicat joi, relocarea acestor întâlniri. Până acum, FIFA nu a luat încă nici cea mai mică măsură împotriva Rusiei, mulţumindu-se joi să spună că este "preocupată" de o situaţie "tragică şi îngrijorătoare", potrivit preşedintelui său Gianni Infantino.

Rusia, Polonia, Suedia şi Cehia luptă pentru un loc la Cupa Mondială din Qatar, fiind repartizate în calea C a play-off-ului. Semifinalele calificărilor vor fi Rusia – Polonia şi Suedia – Cehia, la 24 martie, iar gazda finalei va fi în mod normal câştigătoarea semifinalei Rusia – Polonia, la 29 martie.

Afla mai multe despre: suedia 

viewscnt
Articole similare