Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şi Verstappen ar fi invidios pe el: românul care se dă cu buggy la Rallycross

Şi Verstappen ar fi invidios pe el: românul care se dă cu buggy la Rallycross

Sporturi

Comentarii

Mulţi ar spune că Iulian Rîndaşu îi “bate la nebunie” pe Verstappen, Hamilton sau Leclerc! Pilotul român este singurul posesor de buggy manufactural care se dă pe circuitul de Rallycross.

La fiecare etapă de rallycross o maşină se diferenţiază de toate celelalte! Este vorba despre un Buggy spectaculos, singurul din acest campionat. El este pilotat de Iulian Rîndaşu, care a intrat în lumea motorsportului în 2016.

Jucăria asta şi în general Baggy-ul cu tracţiune în spate e o maşinuţă spectaculoasă. Maşinuţa e făcută manufactural, nu e ca o maşină de fabrică”, a declarat Iulian Rîndaşu, pilot în Campionatul de Rallycross, pentru Sportsnet.ro.  

De când s-a apucat de motorsport, pilotul a schimbat două maşini Buggy. Cu prima a vrut să îşi depăşească limitele.

 „Prima maşină am forţat-o eu puţin. Era un Buggy de agrement cu un motor de ATV de 500 cm3 şi eu mă dădeam la clasă de 1600” - Iulian Rîndaşu, pilot în Campionatul de Rallycross.

Pauză de 2 ani din cauza unei grave accindentări

La o etapă de campionat a suferit un grav accident la braţul stâng, iar pauza a fost una lungă şi grea. 

Forţându-i puţin limitele şi el s-a supărat pe mine şi m-a trântit puţin şi a trebuit să stau pe bară am nişte operaţii. Am stat 2017 pe bară, m-am dat 2018, 2019 iarăşi reoperat scos plăcuţe şi tot aşa” -Iulian Rîndaşu, pilot în Campionatul de Rallycross.

Pilotul povesteşte amuzat cum a reacţionat atunci când s-a răsturnat.

Pe moment să ştiţi că nu se simte absolut nimic, eu eram cu capul în jos şi încercam cu spectatorii să îl pun pe roţi şi să plec. După care am observat că mâna mea juca puţin” - Iulian Rîndaşu, pilot în Campionatul de Rallycross.

Afla mai multe despre: iulian rîndaşuiulian rîndaşu rallycrossrallycross 

viewscnt
Articole similare