Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Silenzio stampa”. Jucătorii Rapidului nu au vorbit la întoarcerea din cantonament

”Silenzio stampa”. Jucătorii Rapidului nu au vorbit la întoarcerea din cantonament

Rapid

Comentarii

Rapid s-a întors, azi, din cantonamentul din Slovacia.

În primele două amicale disputate în cantonamentul din Slovacia, Rapid a remizat cu Dunajska Streda, scor 1-1, iar în al doilea joc de verificare a învins-o pe Gyior cu 1-0.

Rapid a câştigat, de asemenea, fără nicio emoţie al treilea amical al verii, 5-0 cu FK Raca.

Problemele au început să apără în ultimul meci, când giuleştenii au pierdut cu 1-4 împotriva formaţiei Slovan Bratislava.

”Silenzio stampa”. Jucătorii Rapidului nu au vorbit la întoarcerea din cantonament 

Cantonamentul giuleştenilor, însă a trecut în plan secund după ce Adi Mutu pare că are bagajele făcute! Adrian Mutu este în faţa unei decizii importante. După patru ani ar putea pleca în străinătate, la Neftchi Baku!

Deşi beneficia de încrederea conducerii şi pentru sezonul următor, Adrian Mutu a decis să plece la Neftchi Baku, echipă care s-a interesat de el după despărţirea de Laurenţiu Reghecampf. În acest sens, antrenorul român ar fi făcut deja o mutare importantă, semnând draftul de contract cu gruparea azeră!

Azi, jucătorii Rapidului s-au întors din cantonament, însă au primit indicaţii să nu vorbească cu presa, motiv pentru care nu s-au oprit pentru a lăsa declaraţii. 

Adrian Mutu (44 de ani) a preluat Rapidul în luna martie a anului trecut, după ce l-a înlocuit pe Mihai Iosif pe banca echipei din Giuleşti.

În sezonul precedent, Rapid a reuşit să prindă play-off-ul, dar nu s-a bătut pentru un loc de cupele europene. Giuleştenii au încheiat sezonul pe locul cinci, iar în acest an plănuiau să se lupte la titlu cu Mutu antrenor.

Afla mai multe despre: rapidadi mutugyiorcantonament 

viewscnt
Articole similare