Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Lung JR. a făcut topul portarilor din Liga 1: ”Cel mai mult îmi place de el!” Târnovanu nu a avut loc pe lista fostului internaţional EXCLUSIV

Silviu Lung JR. a făcut topul portarilor din Liga 1: ”Cel mai mult îmi place de el!” Târnovanu nu a avut loc pe lista fostului internaţional EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Silviu Lung JR. a oferit mai multe declaraţii, în exclusivitate, pentru OrangeSport.

Portarul evoluează în acest moment la Al Raed. Campionatul unde evoluează s-a întrerupt 3 săptămâni, iar fostul internaţional a decis să îşi petreacă săptămânile libere în România. 

Chiar dacă nu mai evoluează de mult timp în campionatul românesc, Silviu Lung JR. este cu ochii pe ce se întâmplă în Superligă. El a vorbit despre portarii din competiţia internă. Fostul internaţional spune că cel mai mult îl apreciază pe Mihai Popa, de la FC Voluntari. 

”Cel mai mult îmi place de Popa, de la Voluntari. Îmi place foarte mult de Moldovan de la Rapid, îmi place Cabuz, îmi place Aioani, îmi place portarul de la Craiova, Popa. Romania a avut mereu şi are portari buni”, a spus Silviu Lung JR., în exclusivitate, pentru OrangeSport. 

Silviu Lung jr. s-a născut la Craiova şi şi-a făcut junioratul la FC U, debutând pentru echipa lui Adrian Mititelu în Liga 1. Odată cu dezafilierea formaţiei oltene, portarul a făcut pasul la Astra, pe atunci una dintre formaţiile importante din campionatul nostru.

Acolo, fiul legendarului Silviu Lung s-a remarcat şi a fost titular în sezonul în care giurgiuvenii au reuşit să câştige titlul, sub comanda lui Marius Şumudică. La un an după triumful istoric, fotbalistul a fost achiziţionat de Kayserispor, în schimbul sumei de 350.000 de euro, unde avea să petrească următorii cinci ani, însumând 131 de apariţii.

În momentul actual, el evoluează la Al Raed. 

Afla mai multe despre: superligă-românia-silviu lung jr. 

viewscnt
Articole similare