Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Lung Jr. a plecat de la Al-Raed! Se întoarce la Craiova?

Silviu Lung Jr. a plecat de la Al-Raed! Se întoarce la Craiova?

Fotbal intern

Comentarii

Portarul român Silviu Lung Jr. (33 de ani) şi-a luat adio de la suporterii celor da la Al-Raed, formaţie antrenată de Marius Şumudică, după doar un sezon.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Silviu Lung Jr., conform transfermarkt.de.

Silviu Lung Jr. pleacă de la Al-Raed

Silviu Lung Jr. a făcut anunţul pe contul personal de Instagram, cu mesajul: ”Mulţumesc pentru aventură, Al Raed! Sunt gata de o nouă provocare!”.

Fiul fostului mare internaţional Silviu Lung a fost om de bază pentru Marius Şumudică, în acest sezon al campionatului din Arabia Saudită. A apărat în 28 de partide (unul în Cupa Regelui) şi a încasat 46 de goluri.

În cariera sa, Silviu Lung a evoluat doar pentru două formaţii din România: FCU Craiova 1948 şi Astra Giurgiu. De asemenea, a mai jucat şi pentru Kayserispor, între 2017 şi 2022.

Patru trofee şi-a adjudecat Silviu Lung în carieră, toate cu Astra Giurgiu: titlul (2015/2016), Cupa României (2013/2014) şi două Supercupe ale României (2015/2016, 2016/2017).

Silviu Lung este retras din echipa naţională

În 2020, Silviu Lung Jr. a decis să se retragă definitiv din echipa naţională, deoarece nu s-a simţit niciodată apreciat la adevărata sa valoare, iar prezenţele sale la lot erau doar de formă.

  • Trei meciuri a adunat Silviu Lung Jr. la echipa naţională, în 11 ani de activitate!

Silviu Lung s-ar putea întoarce în Superligă, în acest sezon, cel mai probabil la Craiova, însă rămâne de văzut care dintre echipe şi-ar dori să joace: CSU sau FCU?

În acest moment CS Universitatea Craiova îi are între buturi pe Laurenţiu Popescu şi David Lazar, în timp pe FCU Craiova îi are pe Ionuţ Gurău şi Robert Popa, însă cel din urmă va părăsi echipa în vară.

Afla mai multe despre: silviu lungal-raed 

viewscnt
Articole similare