Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Lung Jr., aproape să-şi decidă viitorul! O femeie îl poate face să le lase cu ochii în soare pe Galatasaray şi Fenerbahce: ”Foarte mulţi bărbaţi ar trebui să ia exemplul ei!”

Silviu Lung Jr., aproape să-şi decidă viitorul! O femeie îl poate face să le lase cu ochii în soare pe Galatasaray şi Fenerbahce: ”Foarte mulţi bărbaţi ar trebui să ia exemplul ei!”

Stranieri

Comentarii

Silviu Lung Jr., portarul lui Kayserispor şi al naţionalei României, a vorbit despre viitorul său în campionatul Turciei, la sosirea sa în ţară. Internaţionalul român a declarat că îşi doreşte să rămână în ”Ţara Semilunei”, deoarece s-a adaptat acolo, învăţând limba turcă şi i-ar fi destul de greu să schimbe ţara.

Lung Jr. consideră că i se potriveşte Super Lig, motiv pentru care aşteaptă oferta de prelungire a contractului din partea formaţiei la care activează.

”Cu siguranţă vreau să continui în Turcia. Contractul cu Kayseri s-a terminat dar să vedem acum care o să fie oferta de prelungire. Sunt discuţii şi cu alte cluburi şi o să aleg ce este mai bine pentru mine. Să vedem cât de mult mă iubesc cei de la Kayseri. Le aştept oferta lor de prelungire. Este foarte greu să pleci dintr-un loc în care eşti apreciat şi iubit.”, a spus acesta, joi, la sosirea în ţară.  

Ţinând cont de interesul manifestat de Galatasaray şi Fenerbahce, Silviu Lung Jr. susţine că cei doi granzi ai Turciei îi provoacă acelaşi respect în egală măsură, neavând nicio favorită între cele două echipe. Portarul român a mărturisit că a trecut prin momente grele din cauza pandemiei provocate de coronavirus.

”Am ajuns după şapte luni de zile, am plecat în cantonament în Turcia pe 2 ianuarie şi m-am reîntors acum două zile, după un drum de 23 de ore cu maşina. A fost o aventură pe care sper să nu o mai repet. Toate zborurile erau închise aşa că singura opţiune a fost drumul cu maşina. Mă bucur că până la urmă am ajuns sănătos şi mă bucur de aceste câteva zile libere. În Turcia campionatul începe pe 11 septembrie, aşa că încă o săptămână, două probabil, o să mai am liber.”, a adăugat Silviu Lung Jr.

Internaţionalul român apreciază că echipa sa nu merita să retrogradeze şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa patroanei lui Kayserispor.

”Nu meritam să retrogradăm, la noi problema a fost în prima parte a sezonului, după primele 17 etape aveam 10 puncte. Din septembrie până în decembrie nu am avut patron, a fost o debandadă extraordinar de mare, dar din decembrie a venit această femeie care a pus toate lucrurile la punct şi a doua parte a sezonului am terminat-o în primele 9 echipe.

Am o patroană extraordinar de corectă, niciodată n-am lucrat cu un om atât de corect, de 15 ani activez în fotbalul profesionist şi nu am lucrat cu un om atât de corect. Foarte mulţi bărbaţi ar trebui să ia exemplul acestei femei, cum se fac afaceri în fotbal şi cum trebuie să gestionezi un club de fotbal”, a conchis Silviu Lung Jr.

Afla mai multe despre: silviu lung jr.galatasarayfenerbahce 

viewscnt
Articole similare