You are here:

Silviu Lung Jr, iar acum el! Mihai Rotaru dă lovitură după lovitură. Cel mai valoros jucător al rivalei este la un pas de Universitatea Craiova

Silviu Lung Jr, iar acum el! Mihai Rotaru dă lovitură după lovitură. Cel mai valoros jucător al rivalei este la un pas de Universitatea Craiova

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, la capătul unui sezon inconstant. Oltenii au câştigat barajul cu Universitatea Cluj la lovituri de departajare şi vor evolua, din nou, în cupele europene. În acest sens, Mihai Rotaru a început pregătirile pentru Europa şi este pe punctul de a realiza al doilea transfer al verii, după Silviu Lung Jr.

Jair Tavares (29 de ani) şi-a încheiat contractul cu Petrolul, după doi ani în care a fost printre cei mai bunii jucători ai grupării de pe Ilie Oană. 

Brazilianul a avut o contribuţie importantă în salvarea Petrolului de la retrogradare. În acest sezon, brazilianul a marcat şapte goluri şi a livrat şapte pase decisive în 40 de meciuri în tricoul galben-albastru, fiind jucătorul cu cea mai bună cotă de piaţă din lotul prahovean: 1.000.000 de euro.

Craiova turează motoarele pentru Europa! Mihai Rotaru pregăteşte un nou transfer de răsunet, după Silviu Lung Jr

Liber de contract, Jair nu duce lipsă oferte. Conform gsp.ro, brazilianul este dorit de Universitatea Craiova, iar mutarea are şanse mari să se realizeze. Ultimul cuvânt de spus în acest sens îl are Constantin Gâlcă, care a programat reunirea pe data de 10 iunie.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Sursa citată suţine că brazilianul şi-ar dori 15.000 de euro salariu pentru a semna cu gruparea din Bănie, aproape de două ori mai mult decât câştiga la Petrolul (8000 de euro).

Unviersitatea Craiova şi-a prezentat primul transfer al verii. Silviu Lung Jr. este ”leu”

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Bine ai venit la Ştiinţa, Silviu Lung jr.! 

Ştiinţa face prima mutare în perioada de mercato şi îl readuce în Craiova sa natală pe Silviu Lung jr., portar ce are în palmares un titlu de campion, o Cupă şi două SuperCupe ale României.

Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 2 ani cu goalkeeperul oltean. 

Mult succes în alb-albastrul Ştiinţei, Silviu!”, a notat Universitatea Craiova, pe Facebook.

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiovasuperligapetrolul 

viewscnt
Articole similare