Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Lung Jr. îi spune nu CFR-ului: ”Am alte priorităţi!”

Silviu Lung Jr. îi spune nu CFR-ului: ”Am alte priorităţi!”

Stranieri

Comentarii

Silviu Lung Jr. a plecat de la Kayserispor, după 5 ani în Turcia, iar acum aşteaptă o nouă înţelegere.

Silviu Lung jr. s-a născut la Craiova şi şi-a făcut junioratul la FC U, debutând pentru echipa lui Adrian Mititelu în Liga 1. Odată cu dezafilierea formaţiei oltene, portarul a făcut pasul la Astra, pe atunci una dintre formaţiile importante din campionatul nostru.

Acolo, fiul legendarului Silviu Lung s-a remarcat şi a fost titular în sezonul în care giurgiuvenii au reuşit să câştige titlul, sub comanda lui Marius Şumudică. La un an după triumful istoric, fotbalistul a fost achiziţionat de Kayserispor, în schimbul sumei de 350.000 de euro, unde avea să petrească următorii cinci ani, însumând 131 de apariţii.

Dan Petrescu l-ar fi vrut pentru echipa lui la CFR, dar fostul portar din Bănie susţine că aşteaptă oferte din afară. 

”Am alte priorităţi!”

“S-a terminat contractul, au fost 3 ani frumoşi, am primit oferta de prelungire după 3 ani. Am avut ofertă de a merge la echipe mai bine cotat din Turcia, dar având o relaţie foarte strânsă cu conducerea de la Kayseri, am spus că rămân acolo, mi-am dat cuvântul şi am continuat încă 2 ani acolo. Au trecut acei 2 ani şi sunt liber de contract.

Momentan sunt în vacanţă la Craiova, mă bucur alături de familie. Mişcare am început să fac de o săptămână cu tata, ne antrenăm în fiecare dimineaţă. Dar pentru moment nu este nimic concret, mă focusez pe pregătirea mea şi aştept să văd ceea ce se va întâmpla în săptămânile următoare. Prioritar rămâne un transfer în străinătate”, a declarat Silviu Lung Jr., la Sport Total FM.

Afla mai multe despre: lung-cfr-turcia 

viewscnt
Alte articole
Articole similare