Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Lung Jr şi-a pus oltenii în cap! Adrian Mititelu l-a atacat dur după ultimele declaraţii: ”Dezamăgirea este mare”

Silviu Lung Jr şi-a pus oltenii în cap! Adrian Mititelu l-a atacat dur după ultimele declaraţii: ”Dezamăgirea este mare”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a reacţionat dur după declaraţiile lui Silviu Lung Jr.

Adrian Mititelu (55 ani) a lansat un atac la adresa fostului său fotbalist după ce acesta a spus că el a jucat doar la Craiova, cea care a intrat în faliment în 2014.

Întrebat la care dintre cele două rivale din Craiova consideră că a jucat, CSU sau FCU, portarul a răspuns: „La niciuna dintre cele două! Eu am jucat La Craiova aflată în faliment. Sunt atât de multe teorii şi ipoteze că nu mai vreau să intru în ele”.

Patronul oltenilor l-a desfiinţat cu un mesaj postat online. 

”Pentru acest tânăr:

- M-am luptat cu antrenoriii şi chiar cu unii dintre jucătorii de bază pentru a-l impune în echipa la vârsta de 18 ani.

- L-am cedat pe Bornescu pentru o sumă modică Rapidului pentru a-i face loc în poartă.

- Echipa a pierdut puncte şi locuri în clasament din cauza tinereţii şi a lipsei lui de experienţă.

Am mers pe principiul că trebuie să sprijin copiii talentaţi ai Craiovei, să crească chiar cu riscul pierderii de puncte, locuri în clasament şi, implicit, bani!

Când clubul a fost dezafiliat au fugit ca potârnichile fără nicio urmă de regret. Acum ce spune Lung Jr.? Că el a jucat pentru echipa aflată în faliment şi că acum în Craiova sunt două echipe noi, CSU şi FCU.

Opinia publică ştie faptul că FCU este succesoarea legală şi morală a Universităţii Craiova, club exclus abuziv de FRF în iulie 2021.

FRF/FIFA/TAS au stabilit definitiv faptul că U Craiova 1948 este succesoarea sportivă a clubului exclus în 2011. Prin urmare, Lung Jr. a jucat pentru FCU.

El cunoaşte bine această situaţie şi le-a spus în privat acest lucru mai multor persoane. 

Acum, însă, face politică şi a ales tabăra călduţă şi ocrotitoare din oraş, tabăra care îţi aduce privilegii şi protecţie. Este, de fapt, aceeaşi platformă politică adoptată şi de Lung senior.

Nu i-am cerut nimic personal în aceşti ani lui Lung Jr. şi nici măcar recunoştinţă publică pentru că l-am ajutat să ajungă sus, poate am fost chiar decisiv sau poate ar fi ajuns oricum. Asta rămâne o dilemă care nu poate fi desluşită.

Mă aşteptam doar ca echipa, clubul unde el a crescut să primească o minimă recunoştinţă pentru tot ce a făcut pentru el. Şi a făcut mult!

Dezamăgirea este mare”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

Afla mai multe despre: adrian mititelusilviu lung jru craiova 1948universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare