Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Silviu Tudor Samuilă - Gigi Becali, schimb dur de replici în direct: ”Tu ce faci acolo la Orange?” | EXCLUSIV

Silviu Tudor Samuilă - Gigi Becali, schimb dur de replici în direct: ”Tu ce faci acolo la Orange?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Silviu Tudor Samuilă şi Gigi Becali au avut un schimb aprins de replici, în direct la Orange Sport.

Silviu Tudor Samuilă - Gigi Becali, schimb dur de replici în direct: ”Tu ce faci acolo la Orange?” | EXCLUSIV

După egalul obţinut de FCSB cu Oţelul în Cupă, scor 1-1, patronul echipei a intrat în direct la Orange Sport pentru a discuta despre meci, dar şi despre alte subiecte. Unul dintre ele a fost implicarea sa la echipă, lucru care, în opinia sa, este perfect normal, dat fiind faptul că este stăpân al clubului.

Mai mult, Gigi Becali consideră că antrenorii de la FCSB nu sunt decât ”slujitori” care trebuie să asculte de ”stăpăn”. Pornind de la acest subiect, Silviu Tudor Samuilă şi patronul de la FCSB au avut un schimb de replici.

Gigi Becali: ”Eu nu sunt antrenor la FCSB, eu sunt stăpân care comand la echipă şi am nişte antrenori care trebuie să asculte de ce zic eu.”

Silviu Tudor Samuilă: ”Nu ştiu cum e cu noţiunea de stăpân în 2023, domnule Becali. Mai există stăpân în 2023?”

Gigi Becali: ”De când există lumea asta, avem stăpâni şi slujitori, aşa zice Sfântul Apostol Pavel şi aşa va fi în lumea asta până la sfârşitul lumii. Dumneata eşti slujitor şi slujeşti unui patron, patronului de la Orange”

Silviu Tudor Samuilă: ”Nu, eu nu mă consider slujitor. Eu muncesc aici, nu slujesc! La biserică se slujeşte, eu aici muncesc, e locul meu de muncă.”

Gigi Becali: ”Asta e slujba ta, să slujeşti ca jurnalist unui patron de la Orange. Patronul e stăpân, iar tu îi slujeşti”

Dialogul a luat sfârşit ulterior, fiind evident că nu poate exista un numitor comun, patronul de la FCSB ţinând să precizeze o dată în plus că el decide totul la echipă, aceasta fiind cea mai bună opţiunea în opinia sa. Nu a fost singurul moment în care Gigi Becali a fost contrat în direct. Anterior, Emil Grădinescu a lansat şi el o discuţie aprinsă cu ”stăpânul” FCSB-ului.

 

Afla mai multe despre: gigi becalisilviu tudor samuilafcsb 

viewscnt
Articole similare