Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simeone, criză de nervi pe margine în finalul meciuluI! A aplaudat ironic, iar zeci de mii de oameni i-au urmat exemplul în Atletico Madrid - Manchester City | VIDEO

Simeone, criză de nervi pe margine în finalul meciuluI! A aplaudat ironic, iar zeci de mii de oameni i-au urmat exemplul în Atletico Madrid - Manchester City | VIDEO
Comentarii

Antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, a cedat pe finalul returului sferturilor Champions League, cu Manchester City. Iritat de adversari şi de deciziile arbitrului, argentinianul a cerut aplauze ironice.

Simeone a aplaudat ironic pe finalul meciului Atletico Madrid - Manchester City 

Calificarea în semifinalele Champions League a fost decisă de golul din tur, din Anglia. În manşa secundă, englezii au controlat prima repriză, dar au fost încolţiţi în partea secundă, care a fost controlată de Atletico Madrid. 

Elevii lui Simeone au ratat pe bandă rulantă în a doua repriză, iar, pe finalul partidei, oaspeţii au început să tragă de timp. De altfel, partida s-a încheiat abia în minutul 90+13! Totul după o încăierare generală între echipe, un cartonaş roşu pentru Felipe, şi alte întreruperi ale jocului. 

Iritat de deciziile arbitrului, dar şi de tragerile de timp, Diego Simeone a aplaudat zeci de secunde ironic. Iar publicul său fidel de pe stadion i-a urmat exemplul. Zeci de mii de oameni au aplaudat în acelaşi timp cu antrenorul argentinian, care a avut ceva de împărţit şi cu unul dintre jucătorii săi. 

În cele din urmă, centralul Daniel Siebert l-a avertizat cu cartonaşul galben. 

Manchester City, în semifinalele Champions League după returul cu Atletico Madrid, scor 0-0

Manchester City a remizat, miercuri, în deplasare, scor 0-0, în meciul cu Atletico Madrid, din manşa a doua a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, calificându-se în penultimul act. În tur, City s-a impus cu 1-0.

 În finalul meciului de pe Wanda Metropolitano, Felipe a avut o intrare tare la Foden, apoi jucătorii celor două echipe au început să se îmbrâncească. Fundaşul brazilian al gazdelor a fost eliminat după acea fază, primind al doilea cartonaş galben. Partida a fost prelungită 12 minute.

În semifinalele programate la 26/27 aprilie şi 3/4 mai se vor întâlni Manchester City - Real Madrid şi Liverpool - Villarreal.

 

Afla mai multe despre: diego simeoneatletico madrid manchester city 

viewscnt
Articole similare