You are here:

Simona Halep a ajuns la victoria cu numărul 400 în circuitul WTA după ce a trecut de Caroline Garcia în turul 2 de la Miami

Simona Halep a ajuns la victoria cu numărul 400 în circuitul WTA după ce a trecut de Caroline Garcia în turul 2 de la Miami

Tenis

Comentarii

Românca a trecut de franţuzoaica Caroline Garcia în 3 seturi, 3-6 6-4 6-0 şi o va întâlni pe jucătoarea letonă Anastasija Sevastova în următoarea fază a competiţiei.

Numărul 3 mondial, Simona Halep, a obţinut victoria cu numărul 400 în circuitul WTA după calificarea în turul 3 la Miami Open.

"Sunt foarte fericită să aud asta. E impresionant că am câştigat atât de multe meciuri pe tablourile principale. Am mulţi ani în top şi când trec prin momente grele în timpul meciurilor ştiu ce am de făcut. Asta vine din aceste 400 de victorii" a spus Halep.

Românca a trecut de franţuzoaica Caroline Garcia în 3 seturi, 3-6 6-4 6-0 şi o va întâlni pe jucătoarea letonă Anastasija Sevastova în următoarea fază a competiţiei. Sevastova a trecut de tânăra speranţă a tenisului american, Cori Gauff (locul 36 WTA), după 1-6 6-2 6-3. Halep şi Sevastova s-au mai întâlnit de 9 ori până acum. Simona a câştigat de 6 ori în faţa letonei.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare