Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a lovit din greşeală un copil de mingi. Cum a reacţionat fetiţa

Simona Halep a lovit din greşeală un copil de mingi. Cum a reacţionat fetiţa

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a lovit din greşeală un copil de mingi, în timpul meciului cu Iga Swiatek, pe care a învins-o cu 3-6, 6-1, 6-4, în optimile Australian Open. Din fericire, mingea n-a fost trimisă cu putere, astfel că meciul a putut continua fără probleme.

Simona Halep a avut un început greu de meci cu Iga Swiatek. Fostul lider mondial a pierdut primul set, dar a schimbat tactica şi a recuperat ulterior. Însă, în debutul setului 2, pe serviciul lui Swiatek, Simona a returnat greşit şi a lovit un ”ball kid”.

Halep a lovit din greşeală un copil de mingi

La începutul setului doi, când conducea cu 1-0, Simona Halep a lovit slab mingea provenită din serviciul lui Swiatek şi a lovit-o pe fetiţa care aştepta la fileu. Din fericire, mingea n-a avut prea multă intensitate, astfel că fetiţa n-a acuzat lovitura şi meciul a putut continua. Concentrată la meci, Simona Halep n-a fost foarte atentă şi nu şi-a prezentat scuze pentru acel moment.

În final, Simona Halep a reuşit să se impună cu 3-6, 6-1, 6-4 în faţa lui Swiatek şi s-a calificat în sferturile Australian Open, unde o va întâlni pe Serena Williams. Partida Simona Halep - Serena Williams se va juca marţi, după ora 10:00, şi va fi live text pe telekomsport.ro.

 

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare