Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a plecat spre turneul de la Miami după o pauză de cinci săptămâni: "Sunt foarte liniştită după ce am făcut vaccinul şi rapelul"

Simona Halep a plecat spre turneul de la Miami după o pauză de cinci săptămâni: "Sunt foarte liniştită după ce am făcut vaccinul şi rapelul"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (29 de ani) a pleacat, vineri dimineaţă, spre Miami, unde va participa la turneul din SUA, prima competiţie după o pauză de cinci săptămâni.

Miami Open va fi prima competiţie la care va participa Simona Halep, după ce jucătoarea din România a făcut o pauză datorată unei accidentări la spate. "Simo" a ratat turneele de la Doha şi Dubai, dar e gata să revină la Miami, competiţie la care anul trecut nu a participat de teama situaţiei pandemiei din SUA.

La plecarea spre State, pe aeroport, Simona Halep a spus că de această dată e foarte liniştită după ce a s-a vaccinat contra COVID-19, dar tot va sta în bula de izolare de la Miami ca tot restul jucătoarelor: "Sunt foarte liniştită după ce am făcut vaccinul şi rapelul", a spus Simona Halep, care a mai vorbit şi despre alte subiecte.

Halep a comentat numirea Monicăi Niculescu în postura de căpitan al echipei de tenis a României: "Am aflat cu bucurie de această numire şi cred că Monica va face o treabă excelentă. La un moment dat, mi-aş dori să fiu şi eu căpitanul echipei de Fed Cup. E un vis de-al meu", a mai spus Simona, care a ales să câştige o medalie la Jocurile Olimpice pentru România în detrimentul unui nou Grand Slam.

Turneul de la Miami se va juca în perioada 23 martie - 3 aprilie 2021, iar meciurile Simonei Halep vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: simona halepmiami 

viewscnt
Articole similare