You are here:

Simona Halep a postat un mesaj emoţionant, după victoria de la Hong Kong, prima după doi ani. Ce a scris fostul lider WTA

Simona Halep a postat un mesaj emoţionant, după victoria de la Hong Kong, prima după doi ani. Ce a scris fostul lider WTAgalerie foto

Tenis

Comentarii

Românca a reuşit să se impună după un meci de două ore,chiar dacă a reuşit să îşi adjudece primul set, Radionova a recuperat setul doi. În decisiv, Simona nu a avut probleme şi îşi continuă parcursul la Hong Kong.

Fostul liderWTA a postat pe contul personal de Instagram, unde este urmarită de peste 1.5 milioane de oameni,chiar după succesul de la Hong Kong, un mesaj pentru toţi fanii ei.

”Cuvintele nu pot descrie sentimentul de a fi acolo pe teren concurând şi de a câştiga primul meu meci după o perioadă atât de lungă în sportul pe care îl iubesc. Mulţumesc pentru tot sprijinul şi dragostea voastră, înseamnă totul pentru mine”, a transmis Simona Halep pe Instagram.

După meci, Simo a spus că a avut un meci provocator împotriva Arinei Rodionova, dar a reuşit să se concentreze şi să îşi găsească ritmul în setul decisiv.

Fostul lider WTA a reuşit să între pe tabloul principal al competiţiei datorită unui wild-card acordat de către organizatori. 

Românca o va întalni în turul doi pe Anna Blinkova (26 de ani, 78 WTA), care vine după o victorie uşoară: 6-1, 6-2 împotriva thailandezei Plipuech.

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare