Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a povestit cum s-a produs ruptura dintre ea şi Darren Cahill

Simona Halep a povestit cum s-a produs ruptura dintre ea şi Darren Cahill

Tenis

Comentarii

Simona Halep a încheiat la sfârşitul anului trecut colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill. Cu toate acestea, la Australian Open, Halep a mai colaborat cu Cahill, dar şi cu căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Florin Segărceanu.

Într-un interviu oferit celor de la ITF, românca a vorbit despre colaborarea cu antrenorul australian, dar şi momentul în care s-a produs ruptura dintre cei doi.

”Am urcat foarte mult în carieră alături de el. Am avut cel mai bune rezultate alături de el şi vreau să-i mulţumesc pentru asta. M-a schimbat foarte mult inclusiv ca persoană. Este foarte pozitiv, iar eu sunt mai negativistă din fire, aşa că a încercat să mă schimbe şi a reuşit. De aceea am fost capabilă să câştig un Grand Slam şi să ajung pe locul unu în lume alături de el. 

Am fost supărată când el a anunţat că vrea să nu mai colaborăm, dar nu pot să comentez nimic atunci când vine vorba de familie. Familia este mereu pe primul loc. Apreciez lucrul acesta. Am rămas foarte buni prieteni”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a început, după Australian Open, colaborarea cu belgianul Thierry van Cleemput.

Thierry Van Cleemput şi-a început cariera de antrenor din 1993 şi de-a lungul timpului, i-a antrenat pe Olivier Rochus (1993 - 1997), Steve Darcis (2011 - 2012) şi David Goffin (2014 - ianuarie 2019), iar în perioada 2002 - 2005 a făcut parte din staff-ul Belgiei de Cupa Davis.

Afla mai multe despre: teniswtasimona halepdarren cahill 

viewscnt
Articole similare