Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a revenit în ţară şi se pregăteşte de Transylvania Open: "Am început să joc din nou bine, dar nu e un lucru bun, că se termină sezonul!". S-a îndrăgostit de Moscova

Simona Halep a revenit în ţară şi se pregăteşte de Transylvania Open: "Am început să joc din nou bine, dar nu e un lucru bun, că se termină sezonul!". S-a îndrăgostit de Moscova

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (30 de ani) a revenit în ţară după ce a participat la turneul de la Moscova. "Simo" să pregăteşte de turneul de la Cluj, Transylvania Open, unde are posibilitatea să joace contra Emmei Răducanu. În primul tur al turneului, Halep o va întâlni pe Gabriel Ruse.

Simona Halep a revenit în ţară şi se pregăteşte de Transylvania Open. Ce a spus despre o confruntare cu Emma Răducanu

La Moscova, Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală, de Maria Sakkari, astfel că a revenit în ţară. La Cluj, unde va participa la turneul Transylvania Open şi unde va da peste Gabriela Ruse în primul tur. Românca şi-a analizat performanţele din ultima vreme şi a scos în evidenţă faptul că a reuşit să progreseze la capitolele la care şi-a dorit.

Simonei îi pare rău că se termină sezonul de tenis fix când începe să-şi intre în formă. Halep s-a plimbat mult prin Moscova, după cum chiar ea a mărturisit. "Mă simt mult mai bine, consider că am şi progresat un pic pe ceea ce am vrut eu să progresez. A fost o săptămână bună, din păcate nu am putut să îmi iau şansele în ultimul meci, am condus câteva game-uri, dar e într-o formă foarte mare Maria Sakkari şi merită cumva să câştige.

M-am plimbat în fiecare zi, a fost frumos, un oraş superb şi m-am bucurat de fiecare zi acolo.

Faptul că am început să joc din nou mai bine nu e un lucru pozitiv, că se termină sezonul, dar e bine că o să am şi eu o perioadă mai lungă de antrenament să pot să fac ce n-am făcut în timpul anului. Era oarecum normal să joc cu o româncă că sunt foarte multe şi asta e o performanţă foarte mare pentru tenisul românesc.

Gabi (n.r - Ruse) a avut un an extraordinar, să intri în Top 100 este minunat când eşti la început, ştiu şi eu cum este, joacă foarte bine la dublu, am jucat cu ea în America, sper să fac un meci bun. Mare păcat că nu sunt spectatori pentru că turneul s-a chinuit din greu să aducă cele mai bune jucătoare, să fie jucătoare de top.

(În sfârşit poate vedem meci Halep - Răducanu) Staţi să trec de primul tur, după ne gândim la celălalt meci", a spus Simona Halep, la revenirea în ţară.

Afla mai multe despre: simona haleptenistransylvania open 

viewscnt
Articole similare