Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat pe National Arena: ”A fost, poate, cel mai frumos moment pe care l-am simţit”

Simona Halep a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat pe National Arena: ”A fost, poate, cel mai frumos moment pe care l-am simţit”

Tenis

Comentarii

Simona Halep spune că a rămas foarte impresionată de primirea de care a avut parte pe Arena Naţională, după ce a câştigat turneul de la Roland Garros. Acum, după ce a câştigat primul tureul de Grand Slam, susţine că este mult mai relaxată.

Simona Halep a reuşit la Roland Garros să câştige primul său Grand Slam, după trei finale pierdute. Victoria tenismenei din Constanţa a produs mult entuziasm în România şi Simona şi-a prezentat trofeul pe Arena Naţională, în faţa a aproximativ 20.000 de fani. Halep spune că momentul a impresionat-o:

”Am avut parte de o mare sărbătoare, mulţi români au venit pe stadion, au fost peste 20.000 de oameni, aşa că a fost poate cel mai frumos moment pe care l-am simţit”, a declarat Simona Halep.

Numărul 1 mondial susţine că a scăpat de o povară după ce a reuşit să-şi treacă un Grand Slam în palmares. Acum, se simte mult mai încrezătoare şi spune că poate să controleze mulţi factori care înainte îi afectau jocul:

”Am muncit din greu ca să câştig un Grand Slam şi din acest motiv pot spune că a fost cu atât mai dulce victoria. Mă simt mult mai relaxată, mult mai mulţumită cu tot ce am realizat în tenis iar acum nu mă gândesc decât să mă bucur de fiecare moment, să joc din ce în ce mai bine şi să zâmbesc [...] La ultimele meciuri a dispărut vechea Simo. Acum simt că pot controla mult mai bine anumite momente, la fel ca şi presiunea, bineînţeles că am resimţit puţină presiune când ea servea pentru set dar mi-am zis că dacă mă calmez şi joc punct cu punct cu siguranţă voi avea şansa să îmi revin”, a mai spus Halep.

Simona Halep este în turul III la Wimbledon, unde va juca împotriva lui Su-Wei Hsieh, locul 48 WTA.

Afla mai multe despre: simona haleproland garrosteniswimbledon 

viewscnt
Articole similare