Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep ar putea avea un suporter de lux la Madrid. Şi nu e vorba despre Ion Ţiriac!

Simona Halep ar putea avea un suporter de lux la Madrid. Şi nu e vorba despre Ion Ţiriac!

Tenis

Comentarii

Începând de săptămâna viitoare, Simona Halep, numărul 1 WTA, va intra în focul meciurilor de la Madrid, turneu patronat de omul de afaceri Ion Ţiriac. Aflată pe prima poziţie a clasamentului mondial, românca este favorită la câştigarea trofeului, pe care, de altfel, l-a mai câştigat de două ori până în prezent.

Simona, care va fi susţinută din tribune de numeroşi români stabiliţi în Spania, s-ar putea bucura şi de încurajările unei vedete din România. Este vorba despre Ilie Năstase a cărui interdicţie de a fi prezent pe arenele de tenis a expirat.

Ilie Năstase a fost suspendat de către ITF după scandalul pe care l-a provocat la partida de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie, desfăşurat la Mamaia, când fostul mare jucător de tenis a jignit-o pe una dintre componentele echipei britanice.

"Încă nu m-am gândit dacă voi merge la Madrid sau nu. Voi lua o decizie în acest sens, în câteva zile. În orice caz, am mare încredere că Simona va putea face o figură frumoasă la acest turneu" , a precizat Ilie Năstase pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: simona halepion tiriacmadridwtatenis 

viewscnt
Articole similare