You are here:

Simona Halep, devastată după ce a aflat că Suarez Navarro are cancer: ”Am simţit o tristeţe profundă. Am vorbit mult cu ea în perioada pandemiei”. EXCLUSIV

Simona Halep, devastată după ce a aflat că Suarez Navarro are cancer: ”Am simţit o tristeţe profundă. Am vorbit mult cu ea în perioada pandemiei”. EXCLUSIV

Tenis

Comentarii

Simona Halep a fost şocată când a aflat că tenismena Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu un tip de cancer al sistemului limfatic. Halep susţine că a vorbit des cu Suarez Navarro şi i-a transmis toate gândurile bune.

Lumea tenisului a suferit a primit o veste cutremurătoare. Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic şi va trebui să urmeze chimioterapie în următoarele şase luni. 

Reacţia Simonei Halep după ce Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu limfomul Hodkin

Simona Halep, prietenă cu tenismena spaniolă, a oferit pentru Telekom Sport o primă declaraţie. Fostul lider mondial susţine că a primit cu multă tristeţe vestea că Suarez Navarro suferă de limfomul Hodgkin. Halep mărturiseşte că a vorbit foarte mult cu Suarez Navarro în perioada pandemiei şi amândouă îşi făceau planuri pentru momentele în care turneele vor fi reluate:
”Am simţit o tristeţe profundă ieri (n.r. marţi), când am citit. Eu am vorbit destul de mult cu ea pe perioada pandemiei, ce o să facem, cum o să facem, cum suntem, dacă suntem sănătoare. Mi-a părut rău să aud acest lucru, dar mi-a răspuns la mesaj că este pozitivă, că este încrezătoare şi că o să lupte să-i fie bine. Mesaj de transmis e greu, nu ştiu ce trăieşte un om în astfel de momente, dar gândurile mele bune merg spre ea şi către orice sportiv are probleme”, a spus Simona Halep pentru Telekom Sport. 

Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu limfomul Hodkin

În vârstă de 31 de ani, sportiva din Spania plănuia să se retragă la finalul acestui sezon de tenis. Însă acum va reunţa la tenis mai repede decât se aştepta: ”Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicilor zilnic, lăsând orice altceva pe planul doi”, a declarat Suarez Navarro. 
În cariera ei, Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, la Doha - 2016 şi Oeiras - 2014, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. Cea mai bună clasare a jucătoarei spaniole a fost locul 6 WTA, în 2016.
La Grand Slam-uri, ea a jucat în sferturi de mai multe ori, la Australian Open, Roland Garros şi US Open, iar la Wimbledon a atins faza optimilor de finală.
 
Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare