You are here:

Simona Halep, după ce a jucat doar două meciuri oficiale în 2024: "Nu mă aşteptam ca revenirea să fie atât de grea!"

Simona Halep, după ce a jucat doar două meciuri oficiale în 2024: "Nu mă aşteptam ca revenirea să fie atât de grea!"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) se află într-un proces de recuperare, cu o accidentare la genunchi care îi dă bătăi de cap, şi a făcut o mărturisire. Sportiva din Constanţa a vorbit despre cât de greu îi este să revină.

Cu doar două meciuri oficiale jucate în 2024, Simona Halep are probleme cu accidentările şi nu ştie când va reveni pe teren. Lucrurile n-au mers aşa cum se aştepta Simona după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj şi i-a permis să revină pe terenul de tenis.

Simona Halep: "Nu aşteptam să fie atât de grea revenirea!"

Chiar dacă acum se află într-un moment greu, Simona Halep se declară încrezătoare că va putea reveni pe teren cât mai repede posibil şi să joace din nou la cel mai înalt nivel. Fostul lider mondial a spus că " a fost greu prin ce am trecut".

"Acum văd că este foarte greu să recuperez timpul pe care l-am pierdut. (…) A fost foarte greu prin ce am trecut, am luptat cu totul, încă lupt, dar nu mă aşteptam ca revenirea să fie atât de grea! (…)

Încerc să reacţionez în cel mai bun mod, să fiu puternică. Sunt convinsă că viaţa are în continuare lucruri bune de oferit pentru mine. Cred în bine", a declarat Simona Halep, citată de site-ul puntodebreak.com.

Simona Halep a pierdut cu Paula Badosa în primul tur la Miami Open, apoi a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins, cu McCartney Kessler, din cauza problemelor medicale.

Afla mai multe despre: simona haleptenisdeclaratierevenireaccidentari 

viewscnt
Articole similare