adplus-dvertising
You are here:

Simona Halep, lux şi opulenţă. Incredibil cât a plătit fostul lider WTA pentru o noapte de cazare în Paris alături de iubitul Toni Iuruc

Simona Halep, lux şi opulenţă. Incredibil cât a plătit fostul lider WTA pentru o noapte de cazare în Paris alături de iubitul Toni Iurucgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep profită din plin de timpul liber pe care îl are după încheierea sezonului în circuitul WTA.

Simona Halep şi Toni Iuruc nu se mai feresc de ochii lumii şi profită din plin de relaţia lor. Cei doi îndrăgostiţi au petrecut zile de poveste în oraşul în care sportiva a cucerit primul său turneu de Grand Slam din carieră, Roland Garros.

Simona Halep şi iubitul s-au cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Paris, unde au plătit sume uriaşe pentru cele mai bune condiţii. Conform cancan.ro, cei doi au scos din buzunare 3000 de euro/noapte la Plaza Athenee Hotel, unde au mai fost cazaţi, de-a lungul timpul, nume uriaşe din toate domeniile, precum: Mariah Carey, Cristiano Ronaldo, Charlize Theron, Britney Spears sau Bella Hadid.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Simona Halep, din nou în top în 2019

Simona Halep şi canadianca cu origini române, Bianca Andreescu, se luptă pentru trofeul de "cea mai bună jucătoare a anului 2019 în circuitul WTA", anunţă presa internaţională.

Cele două sportive nu sunt singure în această cursă. Alături de ele se mai regăsesc australianca Ashleigh Barty, nipona Naomi Osaka şi cehoaica Karolina Pliskova.

Simona Halep (28 de ani) a terminat anul pe locul 4 WTA, un an înc are a cucerit cel de-al doilea titlu de Mare Slem al său, la Wimbledon. La capitolul încasări, constănţeanca şi-a rotunjit veniturile cu aproximativ 7 milioane de dolari. Anul trecut, această distincţie i-a revenit chiar jucătoarei din România.

Bianca Andreescu (19 ani) a terminat pe locul 5 WTA anul 2019, câştigând şi ea un turneul de Mare Slem, la US Open. A adunat peste 6.5 milioane de dolari şi a mai fost nominalizată la trofeul "Revelaţia anului".

Cu siguranţă, favorită în acest an este australianca Ashleigh Barty (23 de ani), cea care s-a încununat campioană la Australian Open şi la Turneul Campioanelor. A câştigat de 57 de partide din cele 70 disputate şi a obţinut în acest an, atât postura de lider WTA, cât şi premii în valoare de 11.3 milioane de dolari.

Antrenorul lui Ashleigh Barty, Craig Tyzzler, se dulează cu antrenorul Biancăi Andreescu, Sylvain Bruneau, pentru titlul de "cel mai bun antrenor al anului 2019".

viewscnt
Articole similare