You are here:

Simona Halep, omagiată de o fostă rivală: "Este foarte puternică şi poate rezista oricărei adversare"

Simona Halep, omagiată de o fostă rivală: "Este foarte puternică şi poate rezista oricărei adversare"

Tenis

Comentarii

Fostul număr 5 WTA, Eugenie Bouchard, a decis să îi ofere cezarului ce e al cezarului şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa campioanei noastre, Simona Halep.

Canadianca a realizat portretul jucătoarei perfecte pentru circuitul mondial al tenisului feminin, unde a amintit şi de una dintre cele mai mari calităţi ale Simonei Halep.

”Din punctul de vedere al calităţilor fizice, trebuie să o aleg pe Simona Halep. Este foarte puternică, evident, şi poate rezista oricărei adversare, victoriile de la Roland Garros susţin asta. O aleg pe Alison Riske pentru determinarea din joc. Pentru inteligenţa din joc o admir pe Sofia Kenin, campioana de anul acesta de la Australian Open. Petra Kvitova cred că are cel mai bun serviciu, iar pentru backhand, dacă se poate, mă aleg pe mine, îmi ador lovitura de backhand. Pentru lovitura de forehand, Serena Williams, e letală lovitura ei”, a spus Eugenie Bouchard, la Tennis Channel International.

După ani buni în care nu a mai reuşit nicio realizare notabilă, Eugenie Bouchard a ajuns, în prezent, pe locul 332 în clasamentul WTA. Cel mai bun an al sportivei din Canada a fost 2014, când aceasta a reuşit să ajungă ajungă în finala Wimbledon, pierdută în faţa Petrei Kvitova, şi să joace la Turneul Campioanelor. În semifinale, la Wimbledon, Bouchard a eliminat-o chiar pe Halep.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare