Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 6-2. Mai clar decât la Madrid. Campioana din 2019, calificare en-fanfare în sferturile Wimbledon 2022

 Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 6-2. Mai clar decât la Madrid. Campioana din 2019, calificare en-fanfare în sferturile Wimbledon 2022

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16, a învins-o astăzi, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, pe iberica Paula Badosa, numărul 4 mondial şi favorită 4, scor 6-1, 6-2.

Simona Halep s-a calificat, datorită acestui succes, fără emoţii, în minimul de seturi, în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Meciul a durat circa o oră.


LIVE TEXT | Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 6-2


Update 6-1, 6-2. Halep face break-ul şi câştigă meciul. Românca se califică în sferturile Wimbledon 2022.

Update 6-1, 5-2. Halep, evoluţie impecabilă. Se află la doar un singur break de accederea între primele opt jucătoare de la Wimbledon.

Update 6-1, 4-2. Halep face break-ul şi se distanţează. Românca este din ce în ce mai aproape de sferturi.

Update 6-1, 3-2. Halep nu se lasă afectată ripostele ibericei din game-ul precedent şi îşi face cu succes serviciul.

Update 6-1, 2-2. Badosa reuşeşte game-ul, după prestaţii excelente din partea ambelor jucătoare, Halep ratând trei şanse de break. Game-ul, cel mai lung al meciului, se poate dovedi extrem de important la nivel psihologic.

Update 6-1, 2-1. Halep nu este impresionată de revenirea uşoară a Paulei Badosa şi preia din nou conducerea, după ce îşi adjudecă game-ul la avantaj, salvând şi o minge de break.

Update 6-1, 1-1. Badosa îşi face game-ul şi punctează şi ea pe tabela de marcaj.

Update 6-1, 1-0. Halep începe în forţă şi setul al doilea. Câştigă game-ul cu un lung de linie fantastic. Românca, la şapte game-uri consecutive.

 


Update 6-1. Halep, spectacol în optimi. Românca îşi adjudecă, fără emoţii, primul set, unul care a durat doar 23 de minute.

Update 5-1. Halep face un game ”alb” şi este la unul singur de câştigarea primului set.

Update 4-1. Halep reuşeşte al doilea break, primul la 0. Românca, demonstraţie de forţă pe serviciul adversarei

Update 3-1. Halep face un nou game şi se distanţează de jucătoarea din Spania. 

Update 2-1. Halep reuşeşte primul break al meciului, finalizat cu un punct uimitor, pe serviciul adversarei.

Update 1-1. Halep îşi joacă şi ea bine game-ul şi egalează la 1.

Update 0-1. Badosa reuşeşte să-şi facă foarte bine serviciul şi ia primul game la 0.

Update. Badosa serveşte prima.

Update. Cele două jucătoare îşi fac apariţia pe teren. Simona Halep va evolua pe terenul central după o pauză de peste trei ani.

 


Update. Meciul va începe din moment în moment, odată ce meciul dintre Nick Kyrgios şi Brandon Nakashima s-a încheiat cu victoria australianului, în cinci seturi, scor 4-6, 6-4, 7-6 (7/2), 3-6, 6-2. Astfel, Kyrgios s-a calificat în sferturile de finală la Wimbledon.

Simona Halep şi Paula Badosa au mai fost adversare o dată, tot în acest an, la Madrid, în turul al doilea. Atunci, Halep s-a impus clar, în minimum de seturi, cu scorul de 6-3, 6-1.

Halep are în palmares un titlu de Grand Slam cucerit la Wimbledon, în 2019, după 6-2, 6-2, în nici o oră de joc, în finala contra marii Serena Williams.

De partea cealaltă, cea mai mare performanţă atinsă de Badosa este chiar la ediţia de anul acesta, optimile de finală.

 
 

Afla mai multe despre: halepwimbledon 

viewscnt
Articole similare