Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, plină de optimism. Românca a revenit pe terenul de tenis, în aşteptarea verdictului în cazul de dopaj | EXCLUSIV

Simona Halep, plină de optimism. Românca a revenit pe terenul de tenis, în aşteptarea verdictului în cazul de dopaj | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

În aşteptarea verdictului judecătorilor în cazul de dopaj care a dus la suspendarea ei provizorie, jucătoarea româncă de tenis Simona Halep (31 de ani) şi-a reluat antrenamentele pe terenul de joc şi speră la un deznodământ optimist al procesului în care este implicată.

Simona Halep este suspendată provizoriu de la sfârşitul lui august 2022, după ce a fost testată pozitiv pentru Roxadustat.

ITIA a amânat de patru ori audierea la care Halep este îndreptăţită, după ce a fost suspendată provizoriu din circuitele WTA şi ITF.

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a participat, în calitate de observator, invitată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA), la audierile Simonei Halep, desfăşurate la Londra, în zilele de 28 şi 29 iunie.

Simona Halep a fost audiată în dosarul de dopaj, moment pe care îl aşteaptă de luni întregi deoarece procesul ei a fost amânat de câteva ori. 

Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros şi-a spus punctul de vedere şi a avut ocazia să facă declaraţiile care speră că o vor ajuta să scape de acuzaţiile pe care i se aduc.

Simona Halep, plină de optimism. În aşteptarea verdictului în cazul de dopaj, românca şi-a reluat anterenamentele | EXCLUSIV

După această ultimă audiere, sportiva din România aşteaptă verdictul judecătorilor de la tribunalul independent în faţa căruia şi-a pledat nevinovăţia.

Simona Halep a fost într-o vacanţă. A revenit în ţară de câteva zile. Partea buna este că şi-a reluat antrenamentele. Iniţial, o perioadă nu s-a mai antrenat fiind afectată de desele amânări ale audierilor în procesul în care este implicată.

Însă, acum este pe terenul de tenis, acolo unde are câte un antrenament pe zi. Sportiva este optimistă şi plină de speranţă că argumentele prezentate în faţa comisiei care judecă acest caz sunt foarte solide, conform surselor Orange Sport.

Decizia ar trebui să apară, în mod normal, în două săptămâni de la momentul în care a fost audiată. Dar un rezultat ar urma să fie dat în aproximativ trei-patru săptămâni, cazul fiind unul complex.

Mesajul Simonei Halep

Simona Halep a distribuit un mesaj după ce a fost audiată la Londra, la finalul lunii trecute, în aşteptarea verdictului în cazul de dopaj.

”Ceea ce ai, toţi pot avea. Dar ceea ce eşti, nimeni nu poate fi”, a fost citatul distribuit de sportivă pe pagina personală de Instagram, alături de o inimă şi două mâini împreunate, în semn de speranţă.

Afla mai multe despre: simona haleptenisaudieri itia 

viewscnt
Articole similare