Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep pune piciorul în prag! ”Sunt zvonuri false sută la sută, nu am renunţat la nimic pe plan profesional!”

Simona Halep pune piciorul în prag! ”Sunt zvonuri false sută la sută, nu am renunţat la nimic pe plan profesional!”

Simona Halep

Comentarii

În perioada 1-8 august, oraşul Cluj Napoca este gazda turneului WTA 250, Winners Open.

Până să revină pe teren într-un meci oficial, după accidentarea suferită în primăvara acestui an, Simona Halep se acomodează din nou cu atmosfera din circuitul WTA prin prezenţa de la Winners Open. Fostul lider mondial a urmărit meciurile din prima zi a turneului alături de Ion Ţiriac.

Halep a fost impresionată de turneul de la Cluj. Sportiva româncă a vorbit şi despre zvonurile că ar fi renunţat la carieră pentru familie. Simona a negat aceste speculaţii şi a spus că partea profesională nu dăunează celei personale. 

 ”Din păcate nu am putut să joc pentru că fiind accidentată nu am ştiut cum o să fiu fizic!”

”În primul rând mă bucur tare mult că am ajuns din nou la Cluj. Este o mare plăcere de fiecare dată, oamenii sunt deosebiţi şi organizarea este absolut superbă. Am dat aşa o tură peste tot şi am văzut că sunt foarte multe zone în care sportivii se bucură. La turneu ai numai meciuri, dar aici este şi un beauty corner. Din păcate, nu am putut să joc pentru că fiind accidentată, nu am ştiut cum o să fiu fizic.

Faptul că este pe zgură, nu este potrivit, pentru că plec săptămâna aceasta la turneu, în Canada. Cu siguranţă, în viitor, dacă se va potrivi pe programul meu, voi juca cu plăcere, pentru că îmi face plăcere să joc la Cluj.

Vreu să câştige o româncă, indiferent care, să câştige turneul. Mi se pare puţin mai relaxant aici, dar şi la Bucuresti a fost ok. Pentru mine a fost diferit, am jucat la Bucureşti doi ani, aici nu am jucat, nu am cum să spun. 

”Sunt zvonuri false sută la sută, nu am renunţat la nimic pe plan profesional!”

Sunt zvonuri false sută la sută, nu am renunţat la nimic pe plan profesional. Prioritatea mea este tenisul. Bineînţeles că da, familia mea contează foarte mult şi nu m-am măritat aşa cum s-a scris. Probabil că o voi face în curând, dar nu dăunează partea profesională, părţii mele personale. Aşa că sunt fericită cu ambele”, a spus Simona Halep. 

Afla mai multe despre: simona halep-cluj-tenis 

viewscnt
Articole similare