Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, pusă într-o postură incomodă în timpul meciului de la Cincinnati! Cum a fost filmată la vestiare

Simona Halep, pusă într-o postură incomodă în timpul meciului de la Cincinnati! Cum a fost filmată la vestiaregalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Partida Simonei Halep, locul I WTA, cu Ajla Tomljanovic (Australia), locul 58 WTA, din turul al doilea al turneului de la Cincinnati, întreruptă din cazua ploii, se va relua joi, nu înainte de ora 20.00. Înainte, de la ora 18.00, pe terenul central se va juca un meci de simplu masculin, între canadienii Milos Raonic şi Denis Shapovalov.

În timpul partidei, Simona a vrut să meargă la vestiar pentru a-şi schimba tricoul. 

Românca a rugat-o pe Marija Cicak să îi permită să meargă la vestiarul 1, al ei, pentru a-şi schimba tricoul: ”E vorba despre vestiarul 1. L-am lăsat deschis. Vreau să mă schimb pentru că acesta de pe mine este foarte ud”. Răspunsul arbitrului de scaun nu a fost imediat favorabil, dar după mai multe parlamentări s-a acceptat o formulă de compromis.

”Simona, tot ce pot să fac pentru tine este să trimit pe cineva în vestiar, dacă zici că este deschis, ca să-ţi aducă tricoul, iar tu să te schimbi pe coridor" - i-a transmis arbitrul. 

Halep nu a avut de ales şi ajutată de o fată steward, care a făcut paravan dintr-un prosop mare, s-a putut schimba de tricoul ud pe coridor. Interesant este că televiziunea care a produs acest meci în SUA nu doar că n-a intrat în pauză de publicitate, ci chiar a încercat să surprindă momentul în care Halep se schimba. 

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare