You are here:

Simona Halep şi-a recunoscut toate greşelile după eliminarea de la US Open! Prima reacţie: "Cred că m-am grăbit"

Simona Halep şi-a recunoscut toate greşelile după eliminarea de la US Open! Prima reacţie: "Cred că m-am grăbit"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12, a ratat calificarea în sferturile de finală ale US Open, după ce a fost învinsă, duminică, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, cu scorul de 6-3, 6-3.

Ce a spus Simona Halep după eliminarea de la US Open

"Ştiam că va fi un meci dificil. Am fost puţin obosită după trei meciuri aici, iar atunci când nu ai multe meciuri în picioare eşti puţin stresată. Cu toate acestea, cred că m-am descurcat bine şi privesc înainte cu gânduri pozitive.

Am făcut prea multe erori neforţate. Cred că m-am grăbit, uneori am lovit prea puternic. Ea a răspuns foarte bine, iar eu cred că m-am grăbit puţin cam mult. Dacă aş fi avut puţin mai multă răbdare, cred că ar fi fost mai bine.

Voi merge acasă acum, mă voi odihni. Mă simt bine, dar corpul este obosit. L-am solicitat foarte mult în această perioadă şi trebuie să mă relaxez. Înainte de a decide dacă voi participa la Indian Wells, va trebui să vorbesc cu medicul", a declarat Halep la conferinţa de presă.

Elina Svitolina va evolua în faza următoare cu germana Angelique Kerber, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, şi jucătoarea canadiană Leylah Fernandez, locul 73 WTA.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 265.000 de dolari şi cu 240 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în optimi primesc câte 425.000 de dolari şi 430 de puncte WTA fiecare.

Cea mai bună performanţă a Simonei Halep la US Open a fost calificarea în semifinale, în 2015, iar în 2016 a ajuns în sferturi. Anul trecut ea nu a participat la acest grand slam, din cauza pandemiei de coronavirus. În 2019, ultima ediţie la care a participat, românca a fost eliminată în turul al doilea.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare