Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep, ”sub lupa” jurnaliştilor din America: ”Are nevoie să rămână în formă”

Simona Halep, ”sub lupa” jurnaliştilor din America: ”Are nevoie să rămână în formă”

Tenis

Comentarii

Simona Halep (31 de ani) se antrenează şi ”forţează” o revenire pe teren!

Simona Hahep trece prin cel mai dificil moment al carierei sale, fiind implicată în procesul de doping, iar ITIA a avut din nou câştig de cauză după ce a obţinut a treia amânare a audierii jucătoarei din România.

ITIA a anunţat pe 19 mai că a găsit un nou cap de acuzare, din cauza unor ”iregularităţi” găsite în paşaportul său biologic.

Simona Halep se pregăteşte în sudul Franţei, pe hard, la Academia Patrick Mouratoglou. Jurnaliştii americani de la Tennis World USA sunt cu ochii pe ea şi au comentat pe marginea unei posibile reveniri a Simonei Halep pe teren. Presa a scris că Halep ar putea juca din nou într-o competiţie oficială în luna august, la turneele din SUA şi Canada.

"Alegerea de a se antrena pe hard este un semn că Simona aşteaptă să concureze din nou după Wimbledon. Fără nicio îndoială, Halep are nevoie să rămână în formă pentru a fi pregătită să pătrundă într-o competiţie acerbă. Ultima dată când ea a jucat într-un meci oficial a fost în urmă cu aproape un an, la US Open, contra Dariei Snigur", a notat Tennis World USA.

  •  29 august 2022 a fost ultimul meci jucat de Halep

Afla mai multe despre: simona halepus opendopajitia 

viewscnt
Articole similare