You are here:

Simona Halep va participa la turneul de la Dubai, după ce a primit un wild-card

Simona Halep va participa la turneul de la Dubai, după ce a primit un wild-card

Tenis

Comentarii

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va participa la turneul de la Dubai, din perioada 19 - 25 februarie 2018, ea fiind câştigătoare în 2015.

"Finalista de la Australian Open şi campioana de la Dubai din 2015 este pregătită să încânte pe toată lumea cu extraordinarele ei calităţi la  Dubai Duty Free Tennis Championships peste două săptămâni", a notat site-ul competiţiei.

"Simona Halep va veni la Dubai încrezătoare, ştiind că va fi nevoie de un efort extraordinar din partea tuturor pentru a pierde un al doilea titlu aici. Abia aşteptăm să vedem cât de departe va ajunge în turneul care strânge cel mai tare grup de jucătoare de până acum", a declarat Colm McLoughlin, vicepreşedinte al turneului.

"Suntem încântaţi că Simona revine la Dubai. Sunt puţine jucătoare care au tenacitatea şi abilităţile ei, dar va avea de înfruntat sportive nu doar din Top 10, ci cinci care au fost numărul 1 mondial şi patru care au câştigat Grand Slam-uri. Va fi interesant să vedem cum se va descurca în faţa acestei provocări", a afirmat directorul turneului Salah Tahlak.

La Dubai vor mai participa Garbine Muguruza, Maria Şarapova, Petra Kvitova, Elina Svitolina, Angelique Kerber, Madison Keys, Karolina Pliskova, Kristina Mladenovic sau Ashleigh Barty.

 

Afla mai multe despre: halepdubaiwild-card 

viewscnt
Articole similare