You are here:

Simona Radiş a aflat ce cadou îi pregăteşte Ion Ţiriac pentru medaliile de la Jocurile Olimpice şi a reacţionat: "O să mă descurc"

Simona Radiş a aflat ce cadou îi pregăteşte Ion Ţiriac pentru medaliile de la Jocurile Olimpice şi a reacţionat: "O să mă descurc"

Jocurile olimpice

Comentarii

Simona Radiş, tripla medaliată olimpică din canotajul românesc, şi-a spus povestea la SportCast cu Sile. Ea a recunoscut că a fost curioasă să vadă ce cadou le pregăteşte Ion Ţiriac medaliaţilor români de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ion Ţiriac a făcut-o curioasă pe Simona Radiş, care a căutat cum arată premiul pregătit pentru medaliile de la Jocurile Olimpice

Simona Radiş are o carieră plină de medalii de aur: 2 medalii la Jocurile Olimpice, 3 medalii la Campionatele Mondiale şi 7 medalii la Campionatele Europene. 

La Jocurile Olimpice de la Paris, canotoarea şi-a continuat parcursul superb şi a devenit campioană olimpică la 8+1 şi vicecampioană olimpică la dublu vâsle.

Pe lângă premiile din partea COSR şi dinspre federaţiile de specialitate, Ion Ţiriac a anunţat că va oferi fiecărui medaliat olimpic de la Paris o maşină în valoare de 50.000 de euro.

Simona Radiş, cea care a prezentat degradarea medaliilor olimpice pe care tocmai le-a cucerit, s-a arătat entuziasmată de iniţiativa lui Ion Ţiriac, mai ales că nu a mai avut parte de experienţa unei maşini electrice. 

"Am aruncat o mică privire, am auzit că ne va oferi un Hyundai IONIQ 5. Va fi foarte interesant să-l testez, pentru că am văzut că nu mai are oglinzi, ci camere. Este diferit, full electric, eu nu am mai condus o astfel de maşină, dar cu siguranţă o să mă descurc. 

În momentul de faţă vreau să mă bucur de timpul liber, să încep din aceste zile. Am alergat în aceste zile şi să răspund cererilor şi invitaţiilor de a merge la diverse emisiuni şi vă mulţumesc că mă invitaţi. E un mare lucru şi ne ajută şi pe noi. După vacanţă reîncepem pregătirea de la zero, uităm tot ce s-a întâmplat, iar toate rezultatele le punem într-un dulap şi o luăm de la zero. La anul vom avea trei competiţii mari, o Cupă Mondială, Campionat European şi Campionat Mondial şi cu siguranţă voi încerca să recâştig medalii şi să-mi păstrez titlurile", a declarat Simona Radiş, la SportCast cu Sile

Simona Radiş: "Când ne vom dori să facem copii, va apărea retragerea. Să revin aş fi în stare"

Marea canotoare a abordat şi un subiect în rândul sportivelor: experienţa naşterii, în plină carieră sportivă! 

"Îmi place foarte mult să stau cu nepoţii mei, se întâmplă să mai fiu obosită şi n-am destulă energie să mă joc cu ei cum şi-ar dori, dar sunt prezentă. Îmi dau energie, că sunt copii, se bucură din orice, îţi spun o vorbă şi te umplu de energie. 

Noi, cât facem sport, facem sport şi atât. Când vom începe această viaţă de familie şi ne vom dori să facem copii, va apărea retragerea, care poate fi permanentă sau temporară. Şi adversarele mele din Noua Zeelandă au amândouă copii, cele care ne-au bătut acum. Au copii, au născut, au stat un an şi jumătate retrase şi au revenit. Sunt sportive valoroase. 

E un lucru posibil şi pentru noi. Ne putem retrage pentru o perioadă, dacă ne dorim să facem copii şi este decizia noastră dacă ne dorim să revenim sau nu. E greu să revii după naştere, dar nu este imposibil şi cred că aş fi în stare", a mai spus Simona Radiş, la SportCast cu Sile, de pe canalul de YouTube al Orange Sport

VIDEO | Povestea Simonei Radiş, la SportCast cu Sile, pe Orange Sport

Afla mai multe despre: simona radissimona radis jocurile olimpiceion tiriacpremii ion tiriac jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare