You are here:

Simone Biles critică mâncarea din satul olimpic. Starul gimnasticii i-a ironizat pe francezi

Simone Biles critică mâncarea din satul olimpic. Starul gimnasticii i-a ironizat pe francezi

Jocurile olimpice

Comentarii

Starul gimnasticii americane, Simone Biles, şi colega sa Hezly Rivera au criticat mâncarea din Satul Olimpic de la Paris.

Mâncarea este cu siguranţă subiect de discuţie în Satul Olimpic. După controversa legată de raţionalizarea alimentelor la restaurant, starul gimnasticii Simone Biles s-a plâns acum de calitatea meselor servite sportivilor.

"OK, cam aşa stă treaba. Nu cred că avem bucătărie franceză adevărată în sat, cum aţi putea mânca voi pentru că sunteţi în afara satului" , a spus Biles. "Pentru sportivi este un pic... mai sănătos".

"Nu cred că mâncarea este prea bună aici. Mâncarea franţuzească ar trebui să fie bună...”, a spus şi colega sa de echipă Hezly Rivera. “Dar ceea ce avem aici, nu sunt sigură că este cea mai bună. Dar îşi face treaba", a adăugat ea râzând.

În satul olimpic din Saint-Denis, mai mulţi bucătari fac cu schimbul pentru a oferi 550 de meniuri, răspunzând dorinţelor celor 206 naţiuni calificate.

Cu toate acestea, starul american a fost văzut într-un video savurând un pain au chocolat (sau chocolatine) industrial, ceea ce a provocat reacţii amuzate cu privire la calitatea inferioară a acestor produse ambalate în comparaţie cu ceea ce puteţi găsi într-o brutărie.

 

Afla mai multe despre: gimnastica 

viewscnt
Articole similare