Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simone Inzaghi, anunţ ferm în privinţa lui Ionuţ Radu: "Sigur asta se va întâmpla"

Simone Inzaghi, anunţ ferm în privinţa lui Ionuţ Radu: "Sigur asta se va întâmpla"

Inter Milano

Comentarii

Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, a făcut un anunţ ferm în privinţa lui Ionuţ Radu (25 de ani), portarul care a greşit decisiv în meciul Bologna - Inter 2-1. Tehnicianul e gata să-l folosească din nou pe Radu, dacă acest lucru se va impune, şi l-a asigurat pe portar de toată încrederea sa.

Simone Inzaghi, anunţ ferm în privinţa lui Ionuţ Radu: "Sigur asta se va întâmpla"

Ionuţ Radu a greşit decisiv în meciul Bologna - Inter 2-1, la golul de doi 2-1, când a oferit pe tavă golul victoriei echipei de pe Stadio Renato Dall'Ara. A urma un val de critici din partea fanilor "nerazzurri", care i-au pus deja în cârcă lui Radu pierderea titlului în Serie A.

Totuşi, Ionuţ Radu are parte în continuare de încrederea lui Simone Inzaghi. Antrenorul Interului a anunţat că, dacă va fi nevoie, se va baza din nou pe Ionuţ Radu fără ezitare, în ciuda greşelii făcute în partida cu Bologna.

”Ionuţ Radu este un profesionist desăvârşit, un jucător pe care îl place toată lumea. Nu îmi place să folosesc portarii prin rotaţie, cred în ierarhii. Ionuţ mi-a dat încredere mereu la antrenamente şi nu mi-am dat seama că are nevoie de alte câteva meciuri. Asta e tot. Dacă Handanovic nu se recuperează, sigur Radu va juca. Are parte de toată încrederea mea şi eu cred că are o carieră importantă în faţă, chiar dacă în acest an a jucat puţin”, a declarat Simone Inzaghi, antrenorul Interului.

Ionuţ Radu a strâns doar două meciuri în acest sezon la Inter, unul în Cupa Italiei şi unul în Serie A. Portarul mai are contract cu "nerazzurrii" până în vara lui 2024.

Agentul lui Ionuţ Radu a anunţat plecarea portarului de la Inter: "Drumurile se vor despărţi"

În contextul greşelii făcute de Ionuţ Radu, Oscar Damiani, unul dintre agenţii portarului din România, a fost întrebat de viitorul fotbalistic al goalkeeperului. Damiani nu a stat pe gânduri şi a anunţat că, în contextul greşelii şi a transferului lui Andre Onana, drumul lui Radu se va despărţi de cel al Interului.

"Viitorul sau? Probabil că drumurile cu Inter se vor separa. Nerazzurrii l-au luat deja pe Onana. Nici acest lucru nu l-a ajutat din punct de vedere psihologic", a spus Oscar Damiani într-un interviu acordat Tuttosport.

Ionuţ Radu a jucat două meciuri în acest sezon la Inter, unul în Cupa Italiei şi unul în Serie A, timp în care a încasat patru goluri.

Afla mai multe despre: inter milanosimone inzaghiportarionut raduinter 

viewscnt
Articole similare