You are here:

"Simţi greutatea numelui de pe spate?". Ianis Hagi s-a destăinuit. Ce a însemnat Gică Hagi pentru cariera sa: "Cea mai critică persoană cu mine"

"Simţi greutatea numelui de pe spate?". Ianis Hagi s-a destăinuit. Ce a însemnat Gică Hagi pentru cariera sa: "Cea mai critică persoană cu mine"
Comentarii

Ianis Hagi le-a dezvăluit jurnaliştilor spanioli de la AS ce a însemnat să-l aibă alături de el pe legendarul Gică Hagi.

Ianis Hagi, despre relaţia cu Gică Hagi: "Cea mai critică persoană cu mine, dar cred că este un lucru bun"

Fotbalistul lui Rangers a învăţat cum să gestioneze presiunea numelui de familie pe care-l poartă. În Scoţia, mijlocaşul se străduieşte să continue tradiţia fotbalistică din familia sa: "(n.r. - Simţi greutatea numelui de pe spate?) Cred că depinde de felul în care înţelegi asta. Încerc să transform acea presiune într-un avantaj, dar da. Presiunea pentru comparaţie există. Este o decizie de sine, dacă vrei să fie o greutate şi ceva negativ sau dacă o vezi diferit şi o înţelegi ca o motivaţie. Am înţeles asta încă de la o vârstă fragedă. Pentru mine este o onoare să port acest nume pe spate şi o motivaţie care mă ajută să fiu un jucător mai bun", a declarat Ianis Hagi pentru As.com.

Internaţionalul român a arătat cea mai bună formă din carieră la Viitorul, sub comanda tătălui său, iar acum a recunoscut cum a decurs relaţia dintre cei doi. 

"El este probabil cea mai critică persoană cu mine, dar cred că este un lucru bun. Este modul în care m-a crescut, nu doar ca jucător de fotbal, ci ca persoană, de când eram mic. Ori de câte ori am greşit ceva pe teren sau în afara lui, a fost prima persoană care mi-a spus şi care m-a făcut să înţeleg ce este bine şi ce nu. M-a ajutat foarte mult şi, dincolo de asta, vorbind deja despre fotbal, încheie întotdeauna conversaţiile într-un mod pozitiv, cu gânduri bune. Eu sunt persoana care sunt datorită lui şi a mamei mele, desigur. Sunt foarte mândru că am părinţii pe care îi am", a adăugat Ianis Hagi. 

 

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagi 

viewscnt
Articole similare