Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simulările lui Neymar au creat isterie pe internet! Cine a câştigat premiul pentru originalitate :) VIDEO

Simulările lui Neymar au creat isterie pe internet! Cine a câştigat premiul pentru originalitate :) VIDEO

Cupa Mondială

Comentarii

Neymar, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din istorie, i-a inspirat pe antrenorii unui club de juniori să implementeze o tactică nouă la antrenamente. Puştii încep să alerge cu mingea la picior, iar când antrenorul strigă Neymar, toţi se aruncă pe jos şi încep să se rostogolească pe gazon.

Filmuleţul a devenit rapid viral pe reţelele sociale şi este o aluzie la faptul că starul brazilian simulează foarte des că este faultat. Internetul este plin de astfel de glume.

Comentatorii elveţieni chiar au numărat câte minute a stat Neymar întins pe gazon, de la debutul Campionatului Mondial şi până acum. Atacantul brazilian a fost integralist în toate cele patru meciuri ale naţionalei şi a strâns nu mai puţin de 14 minute în care a stat doar pe jos.

Starul lui PSG nu este mereu un exemplu negativ. Puştii din întreaga lume încearcă să-i imite schemele. Neymar şi selecţionata Braziliei vor juca astăzi, de la ora 21:00 împotriva naţionalei Belgiei în sferturile de finală ale Campionatului Mondial. 

Afla mai multe despre: neymarbraziliacm 2018simulari 

viewscnt
Articole similare