Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sincer, eram şocat". Nelu Varga reacţionează după calificarea lui CFR Cluj. Ce a observat la echipa antrenată de Dan Petrescu

"Sincer, eram şocat". Nelu Varga reacţionează după calificarea lui CFR Cluj. Ce a observat la echipa antrenată de Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga a avut probleme medicale în ultima perioadă, iar după calificarea lui CFR Cluj din grupa de Conference League a dorit să fie reţinut, echilibrat, după cum recunoaşte, deşi emoţiile trăite au fost mari.

Nelu Varga, după ce CFR Cluj s-a calificat din grupa de Conference League

CFR Cluj s-a calificat joi seara în play-off-ul pentru accederea în optimile Conference League, după victoria cu Ballkani, scor 1-0. Yeboah a deschis scorul rapid, iar Deac a ratat de două ori o lovitură de pedeapsă, iar ardelenii au stat cu emoţii până la final, cu ochii pe celălalt meci al grupei, Slavia Praga - Sivasspor, scor 1-1.

Nelu Varga a oferit o primă reacţie şi a dezvăluit emoţiile cu care s-a trăit calificarea în Gruia. 

„Vreau să felicit băieţii, în mod special pe Dan Petrescu şi tot ce înseamnă staff-ul CFR-ului şi pe toţi care au participat la performanţa actuală. Le doresc să o ţină tot aşa, pentru că doar muncind pot să ajungă la meritele pe care le doreşte fiecare, inclusiv noi. Eu cred că sunt pe un trend crescător.

Sincer, eram şocat şi nu îmi venea să cred. Nu puteam să mă bucur la nivelul la care trebuia să mă bucur. Am preferat să mă gândesc că ce o fi o fi, să nu îmi fac iluzii prea mari ca apoi să mă afecteze. Am încercat să ma autoeduc, să nu mă supăr, să nu mă necăjesc, să nu mă bucur nici prea tare. Să fiu cât de cât echilibrat.

Sincer mi-a fost teamă că minunea nu se va întâmpla. M-am pregătit psihic pentru asta, dar totuşi Dumnezeu a ţinut cu noi. Băieţii şi-au făcut datoria şi au obţinut performanţa la care ne aşteptam. Dar aveam şi emoţia de a nu realiza acest lucru”, a declarat Neluţu Varga, conform Fanatik.

De asemenea, acţionarul majoritar s-a arătat încântat că echipa a devenit omogenă şi că seamănă cu cea de acum câţiva ani, care impresiona în Europa League. 

„Mi s-a părut că în sfârşit după mult timp că a început să se închege grupul şi să se vadă că e echipă. A început să îmi dea aceeaşi stare de bucurie ca pe vremuri, ca în 2019, când am mers în primăvara europeană. Am văzut cam acelaşi stil de joc şi aceeaşi siguranţă în echipă.

Sincer, trendul e crescător. Cred că se poate face mai mult. Nu vorbesc de finala sau semifinală, dar cred că putem ajunge mai sus. Optimi, sferturi. Trebuie să fim realişti că e o competiţie europeană şi sunt echipe puternice”, a adăugat acţionarul de la CFR Cluj. 

Pe cine poate întâlni CFR Cluj în 16-imile Conference League

Campioana României a aflat şi numele posibililor adversari din faza următoare a cupelor europene.

Adversarii echipei CFR Cluj în această fază a competiţiei vor fi aleşi dintre: Bodo Glimt (Norvegia), AEK Larnaca (Cipru), Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria), Sporting Braga (Portugalia), Sheriff Tiraspol (Moldova), Lazio Roma (Italia), Qarabag Agdam (Azerbaidjan) şi Trabzonspor (Turcia). Aceste echipe au terminat pe locul trei în grupele Ligii Europa.

Meciurile din play-off-ul de calificare pentru optimi se vor disputa în 16 şi 23 februarie 2023, iar optimile sunt programate pentru zilele de 9 şi 16 martie 2023.

Afla mai multe despre: nelu vargacfr clujdan petrescucalificare cfr clujcfr cluj conference league 

viewscnt
Alte articole
Articole similare