Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurul club din Superligă care o mai poate încurca pe FCSB: „Reîntoarcerea lui va aduce disciplină!” | EXCLUSIV

Singurul club din Superligă care o mai poate încurca pe FCSB: „Reîntoarcerea lui va aduce disciplină!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Ionuţ Rada consideră că CFR Cluj ar putea redeveni o forţă în Superliga României odată cu venirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică.

Ionuţ Rada ştie clubul care o mai poate încurca pe FCSB în lupta la tiltu din Superligă

Ionuţ Rada, fostul fundaş de la CFR Cluj, a analizat derby-ul acestei etape şi consideră că FCSB este favorită în Gruia. Totuşi, fostul fotbalist este convins că CFR Cluj va fi din nou acel club organizat odată cu venirea lui Dan Petrescu, motiv pentru care clujenii ar putea spera inclusiv la titlu, deşi distanţa este una considerabilă faţă de FCSB.

„Meciul acesta îl aşteptăm la o altă încărcătură şi cu alte aşteptări. Dar situaţia de la CFR Cluj, plecarea lui Adrian Mutu a creat un dezechilibru, chiar dacă ardlenii au câştigat în Giuleşti cu Rapid.

Sunt cele două echipe care au lupta pentru campionat în sezoanele recente. E clar că FCSB îşi doreşte să facă un pas pentru câştgarea titlului.

Va fi destul de greu ca CFR să câştige titlul, pentru că şi celelalte echipe mai joacă între ele. FCSB va trebui să câştige tot până la final, iar FCSB are şi partea de încredere. Are o motivaţie mai mare decât FCSB în acest moment de a câştiga acest titlu.

Totuşi, reîntoarcerea lui Dan Petrescu ar trebui să aducă acea reorganizare, acea disciplină şi acele faze fixe puse la punct. În privinţa jucătorilor, eu cred că în acest moment Coman este într-o formă foarte bună şi poate să decidă din nou meciul”, a declarat Ionuţ Rada pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujionut radafcsb 

viewscnt
Articole similare