You are here:

Singurul fotbalist care l-a scos din minţi pe Becali în meciul cu Gaz Metan: "Era mai bun la 18 ani. Nici gratis nu-l luam acum"

Singurul fotbalist care l-a scos din minţi pe Becali în meciul cu Gaz Metan: "Era mai bun la 18 ani. Nici gratis nu-l luam acum"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-1 în meciul cu Gaz Metan, graţie golurilor marcate de Florin Tănase, din penalty, şi de Octavian Popescu. Imediat după victoria cu medieşenii, patronul Gigi Becali a declarat că a fost mulţumit de jocul echipei sale, însă a recunoscut că evoluţia lui Moruţan l-a dezamăgit din nou.

"La 18 ani, era mai bun decât acum. La Moruţan s-au stricat toate mingile. Şi la gol, tot el a pierdut mingea. Nu ştiu ce se întâmplă cu el, mă lasă mască. Dacă mi-l dădea cineva gratis acum, nu-l luam.

Hai că nu vreau să critic un singur jucător, în mare, sunt mulţumit. Vreau mai multă posesie, pentru că vor veni şi golurile, pentru că noi avem prea multă calitate. Vreau să batem mai clar, să fim mai siguri de victorie, pentru că avem jucători de zeci de milioane de euro.

După meciul de aseară, nu dă nimeni bani pe el. Dar el îşi va reveni, Moruţan nu e cel de aseară, e cel de acum 4-5 ani. Iar cluburile încă sunt interesate de el" , a spus Gigi Becali la Pro X.

FCSB - Gaz Metan 2-1

FCSB a învins-o, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-1), pe Gaz Metan Mediaş, în etapa a IV-a a Ligii I.

Au marcat: Florin Tănase '12 (p), Octavian Popescu '79 / Matricardi '24.

Au evoluat următoarele echipe:

  • FCSB: Vlad - Haruţ (V. Creţu '46), Al. Creţu, Vinicius, S. Şerban - Moruţan (Olaru '46), Ov. Popescu, Fl. Tănase - Cordea, Mamut (I. Stoica '46, Oaidă '90+2), Fl. Coman (Oct. Popescu '72). Antrenor Dinu Todoran;
  • Gaz Metan: Vâlceanu - Romeo, Matricardi, I. Filip, Velisar - Gabriel De Moura (Yuri '46), Iancu - Grădinaru (Sarr '84), R. Deaconu (Ciocan '78), Chamed (Izata '67) - Irobiso. Mihai Teja

După acest rezultat, FCSB a urcat pe locul 4, cu opt puncte, iar Gaz Metan Mediaş ocupă locul 11, cu patru puncte.

Lider este CFR Cluj, cu 12 puncte, echipă urmată de Rapid şi de FC Botoşani, ambele cu câte 10 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare