Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurul fundaş care îl poate opri pe Mbappe! Fotbalistul care a jucat împotriva francezului la Cupa Mondială a făcut o dezvăluire: ”Doar el este capabil!”

Singurul fundaş care îl poate opri pe Mbappe! Fotbalistul care a jucat împotriva francezului la Cupa Mondială a făcut o dezvăluire: ”Doar el este capabil!”

Cupa Mondială

Comentarii

Francezul Kylian Mbappe şi-a demonstrat încă o dată abilităţile extraordinare în partida contra reprezentativei Poloniei, câştigată cu 3-1. Starul a marcat două goluri spectaculoase şi l-a eclipsat pe Matty Cash, adversarul său.

Polonezul a avut numai cuvinte de laudă la adresa fotbalistului francez în urma duelului dintre Polonia şi Franţa. Cash a declarat că viteza lui Mbappe este incredibilă, fiind cel mai dificil adversar împotriva căruia a jucat în întreaga sa carieră. 

De asemenea, fotbalistul polonez a dezvăluit că doar fundaşul dreapta englez Kyle Walker poate reprezenta un pericol pentru Mbappe, cei doi fiind la fel de rapizi pe teren.

”Doar el este capabil!”

”Este incredibil. Poate cel mai dificil adversar pe care l-am înfruntat. Înainte de meciul cu Franţa, Raheem Sterling mi-a pus cele mai multe probleme, pe vremea când juca la Manchester City. Sterling este rapid, dar Mbappe este electric.

Are cea mai bună viteză (n.r. Mbappe). M-am uitat la videoclipuri cu el toată ziua, stând în pat. Aceasta este diferenţa. În realitate mi-au luat foc picioarele. Sunt sigur că va fi cel mai bun jucător de la Mondial.

Kyle Walker este la fel de rapid ca Mbappe. Este cel mai bun fundaş dreapta englez şi este mai experimentat decât mine. Dacă va fi cineva care îl va putea opri pe Mbappe, Walker este acela”, a spus Matty Cash.

Afla mai multe despre: cupa mondială-mbappe-franţa-polonia 

viewscnt
Articole similare