Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurul jucător din Superligă care este mai bun decât Florinel Coman: „Face lucrurile mai în viteză!” | EXCLUSIV

Singurul jucător din Superligă care este mai bun decât Florinel Coman: „Face lucrurile mai în viteză!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru consideră că Alex Mitriţă (28 de ani) este singurul fotbalist din Superligă mai bun decât Florinel Coman (25 de ani).

Singurul jucător din Superligă care este mai bun decât Florinel Coman: „Face lucrurile mai în viteză!” | EXCLUSIV

Într-o discuţie purtată la emisiunea „Minutul 91”, expertul Orange Sport a scos în evidenţă calitatea pe care o are Alexandru Mitriţă, revenit la Universitatea Craiova în această vară. Pandi crede că jucătorul oltenilor îl depăşeşte chiar şi pe Florinel Coman la ora actuală.

„Spune-mi un alt jucător la fel de bun ca Mitriţă. Poate Coman, şi el e într-o formă foarte bună, dar totuşi mi se pare că Mitriţă face lucrurile mai în viteză. Gândeşte-te cu cine poate juca Mitriţă în faţă. Îi are pe Danciu, pe Işfan şi pe Ivan. Crezi că are multe posibilităţi de a juca mingea şi de a se întâmpla ceva periculos? Colegii nu-l ajută prea mult”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Revenirea celor de la FCSB în Ghencea, pusă la îndoială: „Nu e niciun atu pentru ei, chiar nu cred că are treabă una cu alta!” | EXCLUSIV

FCSB va reveni în Ghencea pentru derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, 6 august, de la 21:30.

Deşi multe voci din fotbalul românesc consideră că este o mare lovitură dată de FCSB, care va avea parte de un sprijin foarte mare pe Stadionul Steaua, Basarab Panduru nu crede că situaţia reprezintă un mare avantaj pentru vicecampioana României.

Expertul Orange Sport a ajuns la această concluzie din cauza numărului redus de meciuri pe care FCSB le va juca acolo. adevărata „casă” fiind în continuare Arena Naţională.

Constantin Zotta: „Mai este un mare atu pentru FCSB. Se întoarce şi joacă în Ghencea, ăsta e un mare atu, mai ales dacă îşi păstrează toţi jucătorii.

Basarab Panduru: „Nu ştiu dacă e ăsta un mare atu. Nu e niciun atu pentru că ei în mare parte vor juca pe Arena Naţională, acolo vor fi jucate meciurile în mare parte, chiar nu cred că are treabă una cu alta!”

Afla mai multe despre: florinel comanalex mitritafcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare