Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurul jucător remarcat după eliminarea FCSB-ului din Conference: „El tot timpul e bun!” | EXCLUSIV

Singurul jucător remarcat după eliminarea FCSB-ului din Conference: „El tot timpul e bun!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a părăsit Europa după înfrângerea cu Nordsjaelland, scor 0-2, în Danemarca.

Singurul jucător remarcat după eliminarea FCSB-ului din Conference: „El tot timpul e bun!” | EXCLUSIV

Meciul a fost unul modest pentru roş-albaştri, care nu au reuşit să reziste presiunii puse de vicecampioana Danemarcei. Totuşi, dintre toţi jucătorii FCSB-ului, unul singur a fost scos în evidenţă de Basarab Panduru. E vorba de goalkeeper-ul Ştefan Târnovanu care a făcut un nou meci mare, salvându-şi echipa din multe momente dificile.

„Mie tot timpul mi se pare că Târnovanu e bun. Mai face şi el câte o greşeală, uneori, dar în rest apără. Închide poarta, unghiurile sunt corecte. Şi aici e foarte important, unde stai când vine mingea, unde eşti tu, unde e mingea. 

Trebuie să închizi poarta, să îi dai adversarului posibilitatea de doar 10-15% să bage mingea în poartă şi asta mi se pare că face el foarte bine”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Conform Flashscore, Târnovanu a fost cel mai bun om de la FCSB, primind nota 7,9. Niciun alt fotbalist nu a reuşit să mai obţină măcar nota 7, în timp ce Vlad Chiricheş a fost notat cu 5,1, fiind considerat cel mai slab jucător al lui Charalambous.

Eliminarea din Conference, un avantaj pentru FCSB? „O văd foarte periculoasă de acum înainte!” | EXCLUSIV

Chiar dacă eliminarea din Europa reprezintă o pierdere financiară pentru FCSB, Basarab Panduru şi Ovidiu Herea consideră că ea reprezintă de fapt un avantaj uriaş pentru roş-albaştri în lupta la titlu. Fără să mai joace din 3 în 3 zile, FCSB este considerată favorită clară în campionat.

Basarab Panduru: „Pe FCSB o văd foarte periculoasă de acum înainte în campionat. Nu mai joacă din 3 în 3 zile, au o săptămână la dispoziţie, toţi jucătorii vor fi odihniţi, aşa că îi văd foarte periculoşi din momentul ăsta.”

Ovidiu Herea: „Şi eu consider că va fi o echipă periculoasă, având în vedere că va juca din săptămână în săptămână. Cei de la FCSB au un lot foarte bun, jucători de calitate şi cred că are prima şansă la câştigarea campionatului.”

Afla mai multe despre: fcsbstefan tarnovanubasarab panduruconference league 

viewscnt
Articole similare