Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singurul jucător român care are deja licenţa de antrenor, la doar 24 de ani! Cum a obţinut-o: ”Vă spun sincer”

Singurul jucător român care are deja licenţa de antrenor, la doar 24 de ani! Cum a obţinut-o: ”Vă spun sincer”

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul român care a evoluat pentru Viitorul Constanţa, FCSB şi Chindia Târgovişte a semnat luna trecută în străinătate.

Marco Dulca, rămas liber de contract după despărţirea de Chindia Târgovişte, după câteva luni a semnat cu Celje, formaţie care evoluează în prima ligă din Slovenia!
 
Recent, Fiul lui Cristi Dulca (51 de ani), Marco Dulca a făcut o dezvăluire interesant, acesta a declarat că a dobândit, deja, Licenţa C de antrenor în Marea Britanie, în perioada în care era legitimat la Swansea.

”Îţi spun sincer, 100% nu voi fi conducător! Impresar… nu spun nu, dar să vedem ce va fi. Cel mai probabil însă voi deveni antrenor. Am deja licenţa C.

Da, şi o am chiar de pe la 19 ani cred! Când eram la Swansea, în fotbalul din Marea Britanie, ni se oferea în paralel şansa să ne formăm pentru cariera de după cea de jucător.

Aşa că am urmat cursul de antrenori, chiar şi cursuri de arbitri, multe cursuri, apoi am obţinut şi licenţa C în antrenorat”, a spus Marco Dulca, pentru ProSport.

  • 750 de mii de euro este cota de piaţă a lui Marco Dulca, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Marco Dulca n-a primit prea multe şanse în tricoul FCSB-ului, iar după doar 13 meciuri jucate, mijlocaşul defensiv a părăsit-o pe vicecampioana României, în urma criticilor primite din partea lui Gigi Becali.

 

Afla mai multe despre: marco dulcalicenţa profcsb 

viewscnt
Articole similare