You are here:

Sinner s-a despărţit de cei doi oameni din staff-ul său care l-au contaminat cu clostebol

Sinner s-a despărţit de cei doi oameni din staff-ul său care l-au contaminat cu clostebol

Tenis

Comentarii

Italianul Jannik Sinner, numărul 1 mondial, a pus capăt colaborării cu fizioterapeutul şi preparatorul său fizic, după ce rezultatele pozitive ale testelor sale antidoping ar fi fost cauzate de cei doi bărbaţi, relatează Le Figaro.

Sinner a decis să se despartă de Giacomo Naldi şi Umberto Ferrara. Corriere dello Sport a confirmat această decizie, la fel şi Corriere della Sera.

"Substanţa a intrat în organismul meu în urma contaminării de către un membru al echipei mele, care şi-a aplicat pe mână un spray fără prescripţie medicală conţinând clostebol pentru a-şi trata o rană minoră. Câteva zile mai târziu, antrenorul său a dezvăluit identitatea acestei persoane într-un interviu acordat ESPN. Fizioterapeutul său, Giacomo Naldi, fusese cel care folosise spray-ul fără prescripţie medicală pentru a-şi trata o rană minoră şi care primise produsul de la preparatorul fizic al lui Sinner, Umberto Ferrara.

La începutul acestei săptămâni, tânărul de 23 de ani a fost achitat de un tribunal independent. A fost o decizie care a stârnit controverse. "Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti”, a spus Lucas Pouille. "Nu cred că suntem cu toţii în aceeaşi barcă". O părere împărtăşită de Nick Kyrgios. „Reguli diferite pentru jucători diferiţi [...] Singurul motiv pentru care i se permite să joace este pentru că aduce bani pentru ATP”, a explicat australianul.

Afla mai multe despre: sinnertenisdopping 

viewscnt
Articole similare