Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia inedită în care a ajuns Omrani. Le-a refuzat pe CFR şi FCSB, iar acum nu-l mai vrea nimeni: "Dacă vă arăt ce mesaje mi-a dat..."

Situaţia inedită în care a ajuns Omrani. Le-a refuzat pe CFR şi FCSB, iar acum nu-l mai vrea nimeni: "Dacă vă arăt ce mesaje mi-a dat..."

CFR Cluj

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi jucători din ultimii ani ai CFR-ului, Billel Omrani, s-a despărţit de campioana României, în această vară, iar acum întâmpină probleme serioase în carieră.

Opt trofee are Billel Omrani în CV, şapte dintre acestea fiind cucerite alături de CFR Cluj. Venit la campioana României în septembrie 2016, de la Olympique Marseille, unde câştigase doar o Cupă a Ligii Franţei, atacantul algerian a cucerit şapte trofee alături de ardeleni.

După cinci titluri de campion în Superligă şi două Supercupe ale României, Billel Omrani a luat decizia să nu-şi mai prelungească înţelegerea cu echipa lui Dan Petrescu. Deşi s-a despărţit de ardeleni de mai bine de două luni, atacantul de 29 de ani încă este liber de contract.

"Omrani cred că e în vacanţă în Franţa. Mi-a dat mesaj după meci: ‘Felicitări, tati!’ Nu cred că mai are de gând să vină înapoi, nici nu ştiu ce vrea. Sunt surprins că nu şi-a găsit echipă. Eram sigur că va găsi o echipă. Am înţeles că avut foarte multe oferte. Şi când am fost eu în China l-am chemat.

A zis, hai că semnăm, şi când trebuia să semnăm, nu a mai venit. Şi a pierdut trei milioane de euro băiatul. El este mai dificil aşa, dar are un suflet mare. Eu mereu m-am înţeles cu el, chiar dacă au mai fost probleme. A rămas un jucător pe care l-am iubit în cariera mea. Dacă vă arăt mesajele pe care mi le-a dat, înţelegeţi ce am fost şi eu pentru el. Acum trebuie să se ajute el, nu mai pot să îl ajut eu" , a declarat Dan Petrescu.

  • 47 de goluri şi 42 de pase decisive a reuşit Omrani în cele 209 meciuri jucate pentru CFR Cluj
  • 1,6 milioane de euro valorează Omrani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: omrani 

viewscnt
Articole similare