Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţia ingrată în care ar putea fi pusă Dinamo. Bonetti, din nou în Ştefan cel Mare? Anunţul făcut de Iuliu Mureşan | EXCLUSIV

Situaţia ingrată în care ar putea fi pusă Dinamo. Bonetti, din nou în Ştefan cel Mare? Anunţul făcut de Iuliu Mureşan | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-ar putea vedea în situaţia de a-l pune pe Dario Bonetti din nou antrenor la echipă, dacă italianul va câştiga memoriul depus în urma rezilierii unilaterale a contractului cu "câinii". Dinamo a dorit să renunţe la Bonetti după înfrângerea cu FCSB (0-6, în Liga 1) şi a profitat de faptul că acesta nu s-a mai prezentat la antrenamente o perioadă pentru a-i rezilia contractul.

Situaţia ingrată în care ar putea fi pusă Dinamo. Bonetti, din nou antrenor în Ştefan cel Mare?

Contactat de Telekom Sport, Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, a vorbit despre memoriul pe care l-a depus italianul Dario Bonetti după ce i-a fost reziliat unilateral contractul. În Ştefan cel Mare s-a căutat un înlocuitor pentru Bonetti după umilinţa cu FCSB, 0-6 în Liga 1, iar pentru scurtă perioadă a fost numit Sorin Colceag pentru că şefii nu reuşeau să "rupă" contractul cu italianul.

În birourile lui Dinamo s-a profitat de faptul că Bonetti nu s-a întors în România la timp, după ziua liberă pe care a avut-o după umilinţa cu FCSB, şi i s-a reziliat unilateral contractul pentru absenţă de la serviciu. Bonetti a motivat absenţa prin faptul că s-a îmbolnăvit de COVID-19, însă în cele din urmă a fost dat afară.

Dinamo s-ar putea trezi în situaţia în care să fie nevoită să-l pună din nou antrenor pe Dario Bonetti, dacă italianul câştigă memoriul depus împotriva "câinilor". Iuliu Mureşan a vorbit, la Telekom Sport, pe subiect şi a spus că e încrezător că acest lucru nu se va întâmpla: "Contractul lui a fost reziliat de către firma de insolvenţă. (n.r. - În cazul în care câştigă trebuie să îl repuneţi în funcţie?) Păi probabil că da, dar nu se pune problema. Nu are cum să vină înapoi, în locul lui Rednic", a spus Iuliu Mureşan, la Telekom Sport.

Dario Bonetti a plecat cu scandal de la Dinamo

După o serie de rezultate negative, Bonetti a fost dat afară de la Dinamo.

Suporterii l-au apreciat pe italian pentru ataşamentul pe care l-a arătat faţă de club. Totuşi, antrenorul nu a înregistrat rezultate de notat. Italianul nu este de acord cu decizia de a i se rezilia unilateral contractul. Chiar şi aşa, cei de la Dinamo spun că s-au folosit de lege, care precizează că în primele 60 de zile de la intrarea în insolvenţă, societatea poate rezilia orice contract, chiar şi unilateral.

Bonetti solicită în instanţă să se anuleze încetarea contractului său şi să fie repus în funcţia de antrenor al echipei unde a fost numit Mircea Rednic. Italianul şi avocatul său amintesc că, până în acest moment, nu au fost menţionate motivele pentru care i s-a reziliat contractul.

Afla mai multe despre: dario bonettidinamocontractmircea redniciuliu muresan 

viewscnt
Articole similare