Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie alarmantă la Dinamo! "Câinii" riscă să piardă la masa verde meciul cu Viitorul, din Cupă, şi să fie depunctaţi în campionat

Situaţie alarmantă la Dinamo! "Câinii" riscă să piardă la masa verde meciul cu Viitorul, din Cupă, şi să fie depunctaţi în campionat

Dinamo București

Comentarii

Fanii lui Dinamo nu-l iartă pe Pablo Cortacero. Ultraşii din PCH au postat un nou mesaj plin de ironii la adresa investitorului majoritar din Ştefan cel Mare şi au anunţat că există riscul ca Dinamo să piardă cu 3-0 meciul din Cupa României, cu Viitorul, după ce spaniolii n-au buget pentru a asigura un staff medical pentru partida oficială.

Mai mult, suporterii roş-albi spun că Dinamo e în pericol să fie depunctată din cauza unor datorii pe care acţionarii spanioli nu le-au achitat la timp. Astfel, situaţia din clasament ar deveni şi mai grea pentru echipa lui Cosmin Contra. Fanii cer chiar ajutorul ambasadorului spaniol la Bucureşti, Manuel Larrotcha Parada!

Ultraşii i-au pocit numele lui Cortacero într-un comunicat pe care l-au postat pe pagina de Facebook.

Redăm mai jos, în integralitate, comunicatul emis de PCH:



"NU VEI SCĂPA, NU TE VEI PUTEA ASCUNDE!
ROMÂNII ŞI CÂINII TE VOR GĂSI ORIUNDE!

Pablo Cortacero vrea să bage 5 milioane, dar n-are bani să asigure prezenţa unui staff medical pentru meciul de Cupă de sâmbătă...

Există riscul să pierdem cu 0-3 la masa verde, iar peste câteva zile urmează să rămânem fără 6 puncte din 9, pentru că spaniolii n-au fost în stare să plătească nişte datorii.
Dar asta contează prea puţin pentru actualii stăpâni ai lui Dinamo. Ei se ţin de convocări pentru 21 decembrie.

Să le spună cineva acestor tractorişti că pe 21 Decembrie am mai ieşit odată în stradă şi nu ne-au putut opri nici Securitatea, nici USLA, nici toată Armata Comandantului Suprem.

SOLICITĂM SPRIJINUL AMBASADORULUI Spaniei la Bucureşti, Excelenţa Sa Manuel Larrotcha Parada!
Situaţia creată prin înşelătoria pusă la cale de un grup de cetăţeni spanioli poate scoate în stradă zeci de mii de români. Comunitatea dinamoviştilor numără câteva milioane de suporteri în România, iar comunitatea românilor din Spania depăşeşte 1 milion de conaţionali. SUNTEM PESTE TOT!

ÎI INVITĂM PE CÂINI să trimită textul acestei postări şi orice alt comentariu prin care solicităm sprijinul Excelenţei Sale, pe adresa: emb.bucarest@maec.es

Solicităm autorităţilor din România şi din Spania să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor.

E plină presa iberică de articole rasiste la adresa românilor în ultimele decenii. Excelenţa Voastră, domnule ambsador, aşa cum nouă nu ne place să fim arătaţi cu degetul pe nedrept din cauza unor infractori rătăciţi prin Madrid, nici dumneavoastră nu v-ar plăcea ca spaniolii să fie numiţi hoţi şi şarlatani din cauza unei grupări de iberici rătăcită prin România.
Din păcate, aceasta este prima implicare spaniolă în sportul românesc (pentru că investiţie nu o putem numi) şi este o ruşine pentru întreaga Spanie.

Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, vom face tot ce putem pentru ca toată Planeta să afle cine sunt de fapt marii tâlhari, cine sunt impostorii cu acte, care este naţia lor şi pe unde încearcă să se ascundă.

CÂINILOR, VENIŢI ALĂTURI DE NOI ÎN CEA MAI MARE COMUNITATE SOCIOS DIN ESTUL EUROPEI! www.programddb.ro

Nu uitaţi: emb.bucarest@maec.es"
, se arată în comunicatul suporterilor "câinilor".

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Marţi, 24 noiembrie 2020

 

Afla mai multe despre: dinamofanipchpablo cortacero 

viewscnt
Articole similare