Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie alarmantă la Dinamo! Focarul de COVID-19 se extinde îngrijorător. Numărul cazurilor din Ştefan cel Mare a crescut din nou

Situaţie alarmantă la Dinamo! Focarul de COVID-19 se extinde îngrijorător. Numărul cazurilor din Ştefan cel Mare a crescut din nou

Dinamo București

Comentarii

Focarul de COVID-19 de la Dinamo se extinde îngrijorător.

George Trandafir (delegat al echipei), Gabriel Emanuel Vasile (junior U19), Silviu Ioniţă (psihologul echipei) şi Tiberiu Simulescu (junior U19) au fost depistaţi pozitiv. Restul formaţiei din Ştefan cel Mare a refăcut testul de dimineaţă, anunţă sursele Telekom Sport. Italianul Montini va fi eliberat din spital şi nu are simptome. Ar urma Andrei Sin şi Diego Fabbrini în această după amiază. 

Dinamo confirmă că unul dintre jucători este infectat alături de un membru al staff-ului tehnic, ceea ce înseamnă că numărul jucătorilor depistaţi pozitiv este de 12, iar alţi doi componenţi ai staff-ului ar completa lista:

”Încă un jucător dinamovist şi un membru al staff-ului medical al echipei au fost confirmaţi pozitiv la testul Real.

Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, a anunţat conducerea executivă a clubului prin intermediul site-ului oficial. Numărul dinamoviştilor confirmaţi pozitiv la testările efectuate în ultimele zile a ajuns la 12.

Toţi reprezentanţii echipei vor reface testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică” anunţă Dinamo, prin Biroul său de presă. 

Opinia unui fost rival al lui Dinamo

Întrebat despre situaţia de la Dinamo, Mihai Stoichiţă, fost antrenor la marea rivală din Ghencea, Mihai Stoichiţă a declarat că dacă ”SMURD-ul” o va salva pe gruparea din Ştefan cel Mare de la retrogradare, ar merita să aibă o statuie lângă cea a lui Ivan Patzaichin:

”O medalie, să îi dea o medalie şi să îi facă şi o statuie lângă marele Ivan, la intrare la Dinamo, dacă reuşeşte în situaţia asta care totuşi nu e chiar atât de gravă”, a mărturisit Mihai Stoichiţă.

În opinia cunoscutului antrenor, actualmente director la Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal, campionatul rămâne deschis oricărui rezultat: ”Mă întreb ce ar fi dacă ne-am duce şi noi să propunem la UEFA să nu se mai joace Liga Naţiunilor şi barajul pentru că noi avem nişte cazuri de coronavirus la noi în ţară. Campionatul este deschis oricărui rezultat. Şi Clujul are şansă, dar probabil ultima etapă va fi cea care va decide.”.

Afla mai multe despre: dinamo bucuresticoronavirusliga 1mihai stoichita 

viewscnt
Articole similare