Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie alarmantă la Sampdoria! Încă doi jucători au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus: "Nu am reuşit să evit"

Situaţie alarmantă la Sampdoria! Încă doi jucători au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus: "Nu am reuşit să evit"

Serie A

Comentarii

Sampdoria este cea mai afectată echipă din Serie A de coronavirus. Încă doi jucători ai echipei din Genova au anunţat că au fost infectaţi cu COVID-19.

Bartosz Bereszynski, un internaţional polonez în vârstă de 27 de ani, a anunţat pe contul personal de Instagram că a fost infectat cu coronavirus. 

"Din păcate, am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Sunt bine. În ciuda măsurilor de precauţie, nu am reuşit să evit infectarea. De aceea, vă rog să fiţi responsabili şi să staţi în casă", a fost mesajul postat de jucător pe reţele de socializare. 

Bereszynski evoluează pe postul de fundaş dreapta şi este la Sampdoria din 2017. În acest sezon din Serie A a jucat 17 meciuri. 

Fabio Depaoli anunţă că a fost testat positiv cu Covid-19. “Respectând recomandăriile putem câştiga cel mai mare meci al nostru şi să revenim mai puternici”, spune jucătorul Fotbalistul echipei Sampdoria Genova, Fabio Depaoli, a anunţat, sâmbătă, că este infectat cu coronavirus. Este al şaptelea jucător al Sampdoriei testat pozitiv cu Covid-19.

Afla mai multe despre: bartosz bereszynskisampdoriacoronavirus 

viewscnt
Articole similare