Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie critică la Dinamo în prima etapă. A anunţat că nu se prezintă. Răsturnare de situaţie cu 10 zile înaintea meciului cu Voluntari

Situaţie critică la Dinamo în prima etapă. A anunţat că nu se prezintă. Răsturnare de situaţie cu 10 zile înaintea meciului cu Voluntari
Comentarii

Noul conducător din "Ştefan cel Mare", Iuliu Mureşan, are de rezolvat câteva probleme mari, într-un timp scurt. Pe lângă plecările din lot, Dinamo riscă să rămână şi fără antrenor. Dusan Uhrin a anunţat care e data limită pentru rezolvarea situaţiei din lot. În caz contrar, nu se va prezenta la primul meci din Liga 1 şi va pleca de la echipă.

Dinamo Bucureşti a reuşit să facă un singur transfer în vară, dar şi acela s-a realizat înainte ca UEFA să dicteze interdicţia la transferuri. Constantin Nica a apucat să semneze cu "câinii" şi e singura noutate din lot. În rest, staff-ul a primit doar jucători reveniţi după împrumuturi.

Val de plecări de la Dinamo Bucureşti

După ce alb-roşii au fost constrânşi la capitolul sosiri, lista plecărilor s-a mărit de la o zi la alta. Sursele Telekom Sport susţin că unii dintre cei mai importanţi jucători au anunţat că pleacă, din diferite motive, de la restanţe financiare până la o reducere drastică a salariului. 

Joi, cinci jucători au dispărut dintr-un foc din lot. Puljic, Vlad Achim, Răuţă şi Nemec, deja supăraţi pe reducerea salarială din sezonul trecut, au anunţat că părăsesc echipa. Inclusiv Ionuţ Şerban, jucătorul cu celebra clauză de un milion de euro, a devenit liber de contract. 

Vineri, despre Diego Fabbrini şi Paul Anton s-a aflat că pleacă, iar Telekom Sport a detaliat situaţia lor. 

Dusan Uhrin ameninţă că nu se prezintă în prima etapă din Liga 1, cu FC Voluntari

Dusan Uhrin, cel care a ameninţat că demisionează încă de la finalul lunii iunie, a plecat în Cehia, în urmă cu o săptămână, dar a fost întors din drum de Iuliu Mureşan, noul lider din "Ştefan cel Mare". Totuşi, o răsturnare de situaţie a intervenit la echipă. 

Tehnicianul i-a transmis vineri lui Iuliu Mureşan că nu va sta pe bancă la meciul din prima etapă a Ligii 1, cu FC Voluntari, dacă nu-i va aduce rapid jucători cu care să întărească echipa. Dacă oficialul nu va reuşi, atunci va fi picătura care umple paharul pentru Uhrin, care îşi va da demisia, nemulţumit deja de situaţie. 

Până la meciul cu FC Voluntari au mai rămas 10 zile. Dinamo - FC Voluntari are loc pe 19 iunie, de la 20:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. Cel mai tare meci al etapei va fi CFR Cluj - FC U Craiova, programat pe 16 iulie, de la 21:30.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidinamo fc voluntariprogram dinamodusan uhrindusan uhrin voluntariiuliu muresaniuliu muresan dinamo 

viewscnt
Articole similare